Hvordan starte Pediatric Home Care Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det tar tålmodighet, et stort hjerte og utholdenhet å komme seg inn i virksomheten om å ta vare på syke barn, men behovet har aldri vært mer presserende. Familier som står overfor mange utallige daglige oppgaver, finner ofte byrden av å få en funksjonshemmet eller alvorlig syk ungdom til og fra legekontorer og sykehus til å være overveldende. Din beslutning om å starte en hjemmevirksomhet vil i stor grad forbedre alles livskvalitet fra voksne til barn og spesielt dine.

Elementer du trenger

  • Lisenser og tillatelser

  • Forretningsplan

  • Medisinsk forsyningskataloger

  • Medicaid retningslinjer

  • Malpractice forsikring

Søk om eller forny din profesjonelle helsepersonells legitimasjon, slik at du er i stand til å kvalifisere deg til hjemmepleislisensene dine. Ta leksjoner hvis du har vært ute av løkken for en stund eller hvis du har behandlet voksne, da barn vil kreve at du er dyktig i spesialitetens språk og praksis. Oppnå barnelisens hjemlisenslisenser og tillatelser fra lokale, fylke og statlige byråer.

Skriv en forretningsplan for din pediatriske hjemmeomsorgsvirksomhet. Trykk på statlig lisensiering byråer for retningslinjer hvis du trenger hjelp, spør andre pediatriske omsorgsgivende enheter for hjelp eller kontakt et byrå som Pediatric Services of America på 1-800-950-1580 hvis du har spørsmål om hva du skal inkludere i forretningsplanen.

Hent kataloger og prislister utgitt av medisinsk forsyning og utleievirksomhet i ditt område, slik at du har en kanal for å hjelpe foreldre til å leie eller kjøpe utstyr og forsyninger til dine pediatriske pasienter. Amass en liste over ressurser du har oppdaget for ærlighet og rimelig, slik at du kan anbefale konstruksjon og ombygging fagpersoner i stand til å utvide dørrammer for å imøtekomme rullestoler og bygge tilgang ramper over bratte trapper.

Lær inn og ut av Medicaid-systemet hvis du forventer at noen av dine pediatriske caseloader kommer fra lavinntektsfamilier som allerede er avhengige av offentlig støtte. Gjør en avtale med nærmeste personvernkontor og snakk med en Medicaid-administrator hvis litteraturen du har fått fra deres nettside eller telefonsamtaler til deres kontorer, har gitt deg flere spørsmål enn svar.

Beskytt din pediatriske hjemmeomsorgspraksis og omdømme ved å skaffe feilbehandling. Oppgi tjenestene til en regnskapsmessig profesjonell for å sikre at de legitime kostnadene du pådrar seg mens du driver virksomheten, er riktig klassifisert, allokert og amortisert. Vurder å få et kautionskrav hvis du føler at å ha en vil forbedre forretningspraksis eller berolige potensielle kunder.

Markedsfør dine tjenester. Kontakt lege, pediatriske avdelinger på sykehus og klinikker, sosialtjenestebyråer og andre som er i stand til å bruke eller anbefale hjemmetjenester. Affiliate med Better Business Bureau og Chamber of Commerce for å skape flere kanaler til folk som søker barnlig hjemme omsorg.

Lei medarbeidere ettersom barnehelsetjenesten din vokser, slik at du ikke brenner ut og prøver å være alle ting for alle klienter. Mange små mennesker - og deres foreldre - regner med deg, og du kan ikke gi dem din utelukkede oppmerksomhet, visdom og entusiasme hvis du er for dumt til å tenke.