Organisasjonsstruktur av en restaurant

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Restauranter er strukturert for å ha sjekker og balanser i en organisert kommandokjede. Virksomheten tilhører eierne, og de vil gjøre alle store restaurantbeslutninger. De ansetter en daglig leder og en daglig leder for å kontrollere den daglige driften. En forsiden av husets leder forblir på gulvet og holder kommunikasjonen direkte med daglig leder. Shift ledere er valgt av forsiden av huset ledere for deres lederskap kvaliteter og erfaring.

Eie

Bedrifts- eller lokale eiere er i siste instans kontroll over restauranten. De er de som står for å gjøre eller miste mest på grunn av suksess eller fiasko i restauranten. Eierne er vanligvis ansvarlige for å ansette daglig leder og kan også velge lederen kokk. Det er en forventning om at eierskapets policyinformasjon vil bli bestått helt ned i kjeden av restaurantkommando.

Daglig leder

Daglig leder er ansvarlig for den daglige beslutningstaking av restauranten. De er ansvarlige for planlegging og lønn papirarbeid samt salg regnskap og penger telle. Daglig leder gjør det meste av restaurantens ansettelse og avfyring. Daglig leder må også ha regelmessig kontakt med eierskap til både reléinformasjon og forespørsel om veiledning. Generalforvaltere jobber ofte de fleste timene i restauranten fordi de er nøkkelholdere som jobber fra åpen til nær.

Executive Chef

En utøvende kokk er leder av hele kjøkkenet. De er ansvarlige for produktene som kommer inn på kjøkkenet fra leverandører og leverandører. Daglige kokker rapporterer direkte til daglig leder om lager og bestilling. Hovedkokken er også ansvarlig for alle måltider som forlater kjøkkenet. Daglige kokker blir vanligvis konsultert i intervjuprosessen for all kjøkkenhjelp. De tar ansvar for alle avgjørelsene i kjøkkenet om alt fra kvalitetskontroll til nattlige spesialtilbud.

Forsiden av huset

Forsiden av huset leder er et viktig nivå i restauranten kjeden av kommandoen. Begrepet "front of the house" refererer til ikke bare spisestue, men alle deler av restauranten eksklusive kjøkkenet. Jobben på forsiden av husets leder er å bistå daglig leder og daglig leder i kundeforhold og forvalte fronten av husets ansatte. De har ansvar for å velge og overvåke skiftsledernes resultater. De er også ansvarlige for utseendet til de ansatte og restauranten.

Skiftledere

Shift-ledere er det siste nivået på ledelsen i restauranter. Disse er vanligvis menneskene i hver front av huset stasjon med mest erfaring. En skifteleder er vanligvis valgt for vertstasjon, bar, busstasjon og blant serverne. Deres jobb er å håndtere små problemer og beslutninger som må gjøres gjennom driftstiden. De bør holde kontakten med gulvleder for kundeproblemer og ansattes uenigheter.