Hvordan lage kampanjekort

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fremme av virksomheten din er den primære måten å tiltrekke seg kunder og overtale dem til å bruke dine produkter og tjenester. Kampanjekort, enten visittkort, postkort eller små kort opprettet for å kunngjøre et salg eller nytt produkt, er en rimelig og enkel måte å nå kundene dag til dag eller gjennom planlagt, langsiktig markedsføring. Kampanjekort må være visuelt tiltalende og umiddelbart tiltrekke oppmerksomheten til din potensielle kunde. De bør vise en klar melding om virksomheten din og hva du gjør, samt gi kundene en måte å komme i kontakt med for mer informasjon om dine produkter og tjenester. Følg trinnene nedenfor for å designe et kampanjekort for bedriften din i dag.

Elementer du trenger

  • Datamaskin

  • Desktop publishing program

  • Eksempel på kampanjekortdesign

  • Skriver

  • Papirkutter

  • Kortbeholdning

  • logo

Bestem formålet med kampanjekortet ditt. Du kan opprette en for en produktlansering, et spesialprisetilbud, en spesiell begivenhet eller et enkelt kort for å markedsføre virksomheten din og kontaktinformasjon. Hvis du ønsker å designe noe lite som bare inneholder ditt firmanavn, kontaktinformasjon, webadresse, logo og tagline, velger du å opprette et visittkort. Visittkort er vanligvis 3,5 x 2 tommer. Hvis du vil opprette et kampanjekort som du kan sende eller vise fremtredende på kontoret og andre kontorer, må du opprette et forfremmelseskort på 3,5 x 5 tommer minimum eller 4 1/4 x 6 1/8 tommer, maksimum.

Bruk et desktop publishing program for å starte design. Noen populære programmer inkluderer Microsoft Publisher, Page Plus, Print Artist og PrintMaster. Disse programmene leveres med forhåndsdefinerte maler for kupong, visittkort og postkortstørrelsesdesign. Du kan enkelt tilpasse disse malene slik at de passer til markedsføringsbehovene til bedriften din. Ikke kompliser ditt design med tunge grafikk og bilder, med mindre du selger web- eller grafisk designtjenester. Velg et rent layout som lar deg inkludere din primære melding, en utheving av innhold som inneholder mer detaljer og kontaktinformasjon på en praktisk måte.

Bruk en oppsiktsvekkende overskrift på toppen av kampanjekortet ditt som introduserer din bedrift, tjeneste, salg eller produkt. Hvis du designer et visittkort som et markedsføringsverktøy, trenger du ikke å inkludere et overskrift, men du kan inkludere bedriftens tagline.Ta med logoen din øverst, nederst eller midt på kampanjekortet ditt, men vær sikker på at den er stor nok til at potensielle kunder kan se og sikre at det ikke er i veien for innholdet ditt. Kampanjekortets fargevalg bør komplimentere din logo.

Ta med navn, kontaktinformasjon og webadresse på kampanjekortet ditt. For mindre kort skal du lage en markedsføringsmelding som intriger potensielle kunder for å finne ut mer om virksomheten din ved å besøke nettstedet ditt eller ringe for å sette opp en avtale. Hovedformålet med kampanjekortet er å informere, overtale og minne kundene om at du er tilgjengelig for å hjelpe dem, eller at du har et produkt som er ideelt for deres livsstil.

Kjøpsbeholdning og skriv ut kampanjekortene dine.