Hvordan bli en uavhengig privat plikt sykepleier

Anonim

Noen sykepleiere har den fleksibiliteten som privat hjemmebruk gir dem. Å bli en uavhengig privatpensjonist krever at du tar de nødvendige tiltak for å beskytte deg selv og dine pasienter, for å være utmerket til å kommunisere med pasienter og deres familiemedlemmer, og å ha relevant sykepleie ferdigheter for pasientens behov. I tillegg kan visse sykepleiepraksis ikke utføres uten legenes tilsyn / ordre, så du må bygge solide arbeidsforhold med dine kunders leger.

Sørg for at din sykepleie lisens og eventuelle sertifiseringer er gjeldende og i god stand. Opprett et CV som beskriver din erfaring og inkludere kopier av lisensen og sertifiseringen for å gi potensielle kunder.

Skaffe ansvarsforsikring utviklet for uavhengige helsepersonell, og vurdere å bli bundet. Disse økonomiske sikringene bidrar til å beskytte deg i tilfelle en ulykke eller søksmål.

Begynn å annonsere dine tjenester gjennom munn til munn, henvisninger fra andre helsepersonell, eller til og med ta en ad på papiret eller gjennom en online-klassifisert tjeneste. Vurder å bli med profesjonelle uavhengige omsorgspersoner eller sykepleierforeninger, da de ofte har jobbstyrelser for medlemmer.

Rådfør deg med en advokat om å lage en standard kontrakt for bruk med dine kunder. Pass på at advokaten ser på eventuelle endringer du og / eller dine kunder kan gjøre i kontrakten før du signerer den.