Trenger jeg en tillatelse til en hundevask?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å åpne en hundevask kan være en morsom innsats for unge som ønsker å øke litt ekstra penger og for flere forretningsmessige personer som ønsker å starte sin egen dyrepleievirksomhet i liten skala. Kravene til å åpne din egen hundvask er enkle.

Trenger du tillatelse?

Du må følge statlige og føderale forretnings lisensieringskrav, men alle kan åpne en hundevask, som er både bra og dårlig. Det kan være bra at de mange forretningsmenn kan åpne sin egen butikk, men selvfølgelig, hvis folk uten kjennskap eller kjærlighet til dyr vil, kan de lett åpne sin egen vask også. Så teknisk, nei, du trenger ikke forretningstillatelse eller forretningslisens for å åpne en hundevask. Imidlertid er sertifisering anbefalt for de med alvorlige forretningsmessige ambisjoner.

Bli med i NDCAA

En sertifisering du bør prøve å få er fra National Dog Groomers Association of America. Gruppen tilbyr programmer, seminarer og konferanser for å hjelpe dyrevennere med å lære om nye teknikker, nye stiler og nye måter å pleie hundene på. Foreningen tilbyr også programmer for hvordan du starter og driver hundevask og / eller hundesport. Når du har fullført sertifiseringsprogrammet, mottar du betegnelsen National Certified Master Groomer. Sertifikatet er en måte å sikre dine kunder at du har grunnleggende kunnskaper og ferdigheter i stand til å grooming sine dyr. Dette vil være en fordel for deg over andre dyreprodusenter som ikke har sertifiseringen; mens de kan være like dyktige som deg, de har ikke dokumentasjonen for å sikkerhetskopiere den, mens du gjør det.

Andre tips

Petgroomers.com er en uvurderlig ressurs for alle ting som gjelder grooming. Besøk det ofte for oppdatert informasjon og tips. Groomer til Groomer magazine er også et populært magasin. Det tilbyr også et gratis abonnement (se ressursavsnittet). Også alle profesjonelle og vellykkede bedrifter starter med en forretningsplan. Men hvis du ikke vet hvor du skal begynne, kan det være vanskelig. Du finner enkle trinnvise instruksjoner i Pet Groomer.com-artikkelen i ressursdelen.