Slik starter du en dagligvarehandel

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Slik starter du en dagligvarehandel. Folk har så mange krav til sin tid i disse dager, selv de mest verdslige husholdningene som dagligvarebutikker skaper seg som serviceorienterte bedrifter. Følg disse trinnene for å sette din kompetanse til bruk i din egen dagligvarehandel.

Finn et godt sted for din bedrift. Se opp travle ferieområder hvor folk er villige til å betale for tjenesten. Tenk på en pensjonsalder; seniorer har ofte begrenset mobilitet eller mangel på tilgjengelig transport.

Innlemme virksomheten din for å beskytte dine eiendeler mot feil i bedriften. Hvis du eller en av dine ansatte er i en bilulykke, og du har funnet feil, kan den skadde komme etter deg og din bedrift med mindre du er innlemmet.

Kontaktforretninger i ditt område for å utarbeide et program. Dagligvarebutikker har begynt å tilby sine egne online bestilling og levering av dagligvarer, men det kan være lettere og billigere for dem å få kontrakt med en uavhengig entreprenør som leverer dagligvarer.

Beslut om leveransgebyrer og avgifter. Det kan være en flat leveringsgebyr på toppen av kostnaden for dagligvarer eller en kostnad per vareavgift. Besøk andre nettsider for dagligvarebutikkleveranser for å finne ut hva som er populært eller standard rundt om i landet.

Bestem leveringstidslinjen. Når vil du være tilgjengelig for å levere dagligvarer? Hvis personen bestiller innen kl. Fredag, vil du levere på lørdag morgen? Bestem hvilke timer du er villig til å jobbe, med tanke på den tiden det tar å handle om dette er inkludert i tjenesten din.

Bestem hvor langt du skal reise for å levere. Du kan betjene en by, og belaste ekstra for leveranser utover byens grenser, eller du kan bare tjene ett nabolag. Start små og legg til flere leveringsområder ettersom du blir mer komfortabel med virksomheten og arbeidsbelastningen.

Markedsfør dagligvarebutikkleverandøren din ved å annonsere i butikken. Annonser gjennom direkte post i nabolagene som du ønsker å markedsføre selv. Legg inn flygeblad i fellessentrene og felleskortene i nabolaget.

Fyll leveransen med gass og dagligvarer og begynn å levere.

Tips

  • Få ansvarsforsikring til å dekke deg og eventuelle ansatte mens du leverer. Snakk med en forretningsplan advokat om inkorporering og om lønn problemer.