Slik får du et bidrag til å betale for din eiendomslisens

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fast eiendom har dukket opp som en av de mest lønnsomme bransjene over hele verden. I 2017 ble mer enn 614 000 hus solgt i USA alene. Samme år nådde transaksjonsvolumene 467 milliarder dollar. Hvis du planlegger å jobbe som en lisensiert eiendomsmegler, er det nå på tide å komme i gang.

De som jobber i denne nisje, kjøper, leier eller selger eiendommer for sine kunder. De forbereder også kontrakter og diskuterer salgsbetingelser. Deres gjennomsnittlige årlige inntekt er omtrent $ 45.990. Toppspillere kan tjene så mye som $ 109,490 per år. Så snart du får en eiendomslisens, kan du fokusere på å øke din virksomhet og generere inntekter.

Hvordan bli en lisensiert eiendomsmegler

Alle stater krever at eiendomsmeglere skal bære lisens. Kravene er statsspesifikke og inkluderer vanligvis følgende:

  • Vær minst 18 år gammel.

  • Har lovlig USA-bosted.

  • Har et videregående diplom.

  • Fullfør 40 til 180 timer fast eiendom utdanning (varierer etter stat).

  • Pass din statlig eiendomslicens eksamen.

  • Legg inn søknaden din og betal avgiftene.

  • Arbeid med en eiendomsmegler i to eller tre år.

  • Bli med National Association of Realtors (NAR).

  • Forny lisensen din.

De som ønsker å bli eiendomsmeglere kan bli pålagt å fullføre krav etter utdanning og etterutdanning. Men du kan ikke begynne å selge hus med en gang. I løpet av de første to eller tre årene som agent, er det nødvendig å jobbe med en eiendomsmegler som vil sponsere deg.

Å skaffe din eiendomslisens kan være dyrt, med en rekke avgifter fra pre-lisensieringskurs, eksamener, lisensansøkning, bakgrunnskontroll og tilslutning til en eiendomsforening.

Eiendoms klasser er tilgjengelige online og i person, men de er alle kostbare. Pre-lisensiering kurs koster mellom $ 200 og $ 1000. Eksamenavgift varierer fra $ 15 til $ 60. Når du søker om en lisens, forvent å betale opptil $ 250 pluss $ 40 til $ 80 for en bakgrunnskontroll. For eksempel varierer kostnadene ved fast eiendom pre-lisensiering i Utah fra $ 400 til $ 600. Du vil også trenge $ 152 for lisensprogrammet, $ 66 for lisenseksamen og $ 700 til $ 1300 for å bli med i en eiendomsforening.

Hva om du ikke har de økonomiske ressursene for å fullføre utdanningen din? I så fall undersøke stipendene som er tilgjengelige for nye eiendomsmeglere. Ulike private og offentlige organisasjoner vil finansiere din eiendomsutdanning.

Søk om stipend eller stipend

For å finne finansiering, start med å søke om Federal Student Aid. Dette alternativet tilbys av FAFSA (Free Application for Federal Student Aid), den største leverandøren av student økonomisk støtte i USA. Søknaden er gratis og kan sendes online. Når du er godkjent, vil du få hjelp fra høgskolen du deltar, staten der du bor eller den amerikanske føderale regjeringen. Tilskudd fra ideelle organisasjoner eller private organisasjoner er også tilgjengelige.

Det er nødvendig å være amerikansk statsborger eller kvalifisert ikke-statsborger for å kvalifisere for denne typen stipend. Søkere må være innmeldt i et kvalifisert sertifikatprogram eller grad og opprettholde tilfredsstillende faglig fremgang. Du fyller ut et søknad online, velg interessentskolene og send inn din forespørsel til FAFSA. Tilskudd til nye eiendomsmeglere leveres etter først til mølle, så sørg for at du søker så snart som mulig i begynnelsen av året.

Et annet alternativ er å kontakte skoler og organisasjoner som tilbyr eiendomsmeglingskurs for å se om de tilbyr stipend og hvordan man kvalifiserer for en. Noen eksempler er Hondros College, Brightwood Real Estate Education, Cornell Graduate School og Illinois Real Estate Educational Foundation. Hver har sine egne kvalifikasjonskriterier.

Dessuten gir mange eiendomsmegler stipend og stipend. I dette tilfellet må du jobbe for dem etter at du har fått lisensen din. Før du søker, finn ut om de trenger ekstra opplæring eller kurs. Spør om de har et mentorprogram og om bedriftskulturen. Husk å spørre om deres kommisjon struktur også. Kontakt flere eiendomsmegler og meglerfirmaer før du tar din beslutning.