Slik starter du ditt eget tobaksfirma

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det amerikanske rådet for narkotikautdanning anslår at 47 millioner amerikanere bruker tobakk. Et tobakksfirma kan bli ganske lønnsomt, særlig en som fokuserer på de ulike kjønnene og alder av forbrukerne. Tobakk er imidlertid den mest regulerte industrien når det gjelder produksjon, markedsføring og salg av et produkt. For å lykkes, må du forplikte deg til å forstå loven rundt tobakk. Videre trenger du en solid forretningsplan og en butikk for å selge produktene dine.

Skriv en detaljert forretningsplan for tobakksfirmaet ditt. Inkluder i planen kostnadene forbundet med å skaffe tillatelser, lisenser og advokat, betale ansatte, kjøpe eller leie en butikk og produsere tobakksprodukter. Gjør forskning om tobakkelovgivning og ta med forskriftene i forretningsplanen din. Sørg for at investorer og samarbeidspartnere forstår regelverket og retningslinjene fastsatt av den føderale regjeringen.

Bestem hvilke typer tobakksprodukter du vil selge. Dette kan inkludere sigaretter, sigarer, tyggetobak, rør, importerte sigaretter eller kroker. Vurder å produsere ikke-tobakksartikler som sigarettenner, rullpapir, sigarskiver, holdere, askebakker og T-skjorter.

Arbeid med innenlandske og internasjonale tobaksavlere. Start som et lite uavhengig firma i din stat, produsere produkter fra tobakk du kjøper fra bønder. Leie personer med erfaring i tobakksindustrien, inkludert en forsker, kjemiker og bonde. Etter hvert som tobaksbedrifter utvider seg og blir svært vellykkede, kjøper de ofte sine egne tobakk gårder.

Kontakt US Department of Health for å få tak i tobakks lisens. Søk om salgstillatelse og forretningslisens gjennom statens Small Business Administration. Søk om et EIN (arbeidsgiver identifikasjonsnummer) fra IRS hvis du ansetter ansatte. Rådfør deg med en varemerkeadvokat for å sikre ditt tobaksfirma merkevare og varer / tjenester.

Kjøpe eller leie en plass til en butikk. Velg et sted hvor bedriftens produkter kan få mye trafikk, for eksempel nær et kjøpesenter, matbutikk eller universitet. Tenk på klientellet når du åpner din egen butikk. Hvis du vil ha en høyere-tobakksbutikk, opprett et salongområde hvor kundene kan røyke, se på fjernsyn og hang-out. Opprett en sigar lounge for mannlige kunder og en krok salong for en høyskole-alder publikum.

Selg tobaksprodukter i privateide butikker. Tegn en juridisk kontrakt med en tredjepart for å bære selskapets tobaksvarer. Forretningsloven for tobakksprodukter varierer i hver stat. Lei en advokat for å hjelpe deg i avtaleforhold med distributører og leverandører. Vurder å kjøpe en franchise hvis du har hovedstaden.

Tips

  • Bli med i nasjonale røykeforeninger for næringsressurser som nettverk og tilskuddsmuligheter.

Advarsel

Det er ulovlig å annonsere tobakksprodukter på radio, billboards, TV og sportsarrangementer. Tobakloven endres kontinuerlig. Sørg for at du holder deg oppdatert på lovene mens du selger produktene dine.