Hva gjør du etter at du har din eiendomslisens?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hver stat har egen eiendomsavdeling, som utsteder eiendomslisenser til salgsagenter og meglere og regulerer næringen.Mens fastighetslover varierer fra stat til stat, er prosessen med å skaffe en eiendomslisens lik over hele landet. Etter å ha tatt og passert de nødvendige statlig godkjente kursene, passerer statlige og føderale tester og sender til en bakgrunnskontroll, lurer mange nye lisensierer på hva de skal gjøre neste gang.

Utpekt megler

Din nye eiendomslisens blir ikke aktiv før du henger den med en bestemt megler. Mens du ser etter en megler ligner på å se etter en jobb, intervjuer en lisensierer også megleren til en viss grad. Valget av megler kan være en avgjørende karriereavgjørelse. Kommisjonens priser varierer fra megling til megling. Når en lisensinnehaver lager en selg, deler hun vanligvis provisjonen med megleren. Avhengig av megling og lisensinnehaverens erfaring og produksjon, kan prosentandelen variere. Oppdag om megleren gir opplæring, hvilke profesjonelle tjenester han tilbyr og avgifter du forventes å betale. Du må kanskje leie kontorlokaler fra megleren eller betale for bestemte tjenester, for eksempel Internett-tilkobling eller telefon.

Spesielle klasser

Enkelte stater kan kreve at lisensinnehaveren tar et ekstra kurs eller kurs etter å ha fullført lisensiering. I enkelte stater må den nye lisensinnehaveren fullføre et dagsdagskurs ved bruk av en gjeldende salgskontrakt. Du kan også bli pålagt å ta kurs for videreutdanning for å opprettholde lisensen. Sjekk med statens eiendomsavdeling for å avgjøre hva som er behov for ytterligere kurs før du praktiserer fast eiendom og for informasjon om videreutdanning.

Shopping

Selv om eiendomslisensinnehaveren arbeider under en megler, med mindre han er lønnsmessig, anses han som selvstendig næringsdrivende av Internal Revenue Service. Som med alle selvstendig næringsdrivende, er det visse forretningskjøp å gjøre. Eiendomsmegler trenger visittkort, eiendomsskilt og låsekasser. Rådfør deg med megleren før du foretar disse kjøpene, da megleren kan levere disse elementene, og megleren må godkjenne eventuelle gjenstander som viser reklame.

Trening

Eiendomsmegling varierer. Noen gir opplæring og veiledning, mens andre tilbyr agenten minimal tilsyn og ingen opplæring. Noen meglere tillater ikke agenter å jobbe med kunder før etter at agent fullfører et internt kurs. Hvis du arbeider med en megler som ikke leverer opplæring, er det den nye rettighetshaverens ansvar å oppsøke kurs og opplæring for å hjelpe ham med ledelsen av sin virksomhet. Se den lokale eiendomsmeglerforeningen og statlig eiendomsavdeling for informasjon om ytterligere eiendomsutdanning.

Realtor Association

En av de første tingene mange nye eiendomsmeglere gjør er å bli med i den lokale eiendomsmeglerforeningen. National Association of Realtors, etablert i 1908, er en profesjonell forening for de i eiendomsbransjen. Realtors er medlemmer av foreningen. Selv om en rettighetshaver ikke trenger å være medlem, kan lisensinnehaverens megler kreve at agenten blir med. Når du blir med i den lokale eiendomsforeningens forening, gir dette deg medlemskap til staten og nasjonale foreninger. Dette innebærer at du betaler en medlemsavgift, tar en ed til å følge Realtor-etiske retningslinjer og tar kurs som kreves av staten, lokale eller føderale foreninger.

Anbefalt