Forskjellen mellom Union & Nonunion Companies

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Union eller fagforeninger er bedrifter som ansetter ansatte som tilhører en fagforening, en juridisk organisasjon som representerer de ansatte og i hvert fall delvis forvalter ansettelsesprosessen. Det finnes ulike typer fagforeninger, basert på bransjene de jobber innenfor, og selskaper som arbeider med fagforeninger har flere vanlige kvaliteter som skiller dem fra bedrifter som ikke bruker fagforeninger.

Regler og retningslinjer

Fagforeninger er ansvarlige for å skape mange forskjellige regler i bransjene de er en del av. Noen av disse reglene gjelder for ansatte og opplæringen de må gjennomgå, men mange gjelder også for selskapene som ansetter fagforeninger. Disse selskapene må levere arbeidsplasser som fremmer arbeidstakerens sikkerhet og helse. Selvfølgelig vil gode selskaper jobbe mot disse målene uansett, og statlige eller føderale regjeringer har sine egne sikkerhetsregler. Men fagforeninger legger ofte til ekstra retningslinjer for å sikre at arbeidstakere ikke blir mishandlet eller satt i fare.

Kompensasjon

Fellesskapsarbeidere blir i gjennomsnitt betalt mer enn ansatte som ikke er med i fagforeninger. Dette betyr at fagforeninger må forvente å betale mer i kompensasjon. Mange bedrifter balanserer dette ved å tilby færre fordeler til ansatte, men bare opp til et punkt; de fleste fagforeninger krever også at selskaper tilbyr visse fordeler, som helseforsikring. Dette er en grunn til at fagforeninger er populære blant de ansatte, og det er også et sentralt forhandlingspunkt mellom bedrifter og fagforeninger.

Priser

Generelt har selskaper som jobber med fagforeninger høyere lønnskostnader, enten fra ekstra kompensasjon eller rett og slett kostnadene ved forhandling og retningslinjer for møteforening. Men selskaper ønsker å skape overskudd for aksjonærer og forretningsutvidelse, slik at fagforeninger ofte innarbeider strategier for å kompensere for disse ekstrakostnadene. Ofte øker de prisene på sine tjenester eller produkter, eller reduserer kostnadene i hele avdelingen. Dette kan føre til høyere priser for forbrukerne, men det kan også bidra til å fremme bedriftens innovasjon og effektivitet.

Representasjon

Bedrifter som arbeider med fagforeninger har også en detaljert representasjonspolitikk. Fagforeninger bruker sine representanter til å forhandle om høyere lønninger eller andre endringer. Selskapene som er involvert i fagforeninger, lager også representasjonsplaner for seg selv. Ofte statlige og føderale lover skisserer denne representasjonsprosessen, slik at begge parter kan forhandle uten forvirring eller forvirring. Bedrifter uten fagforeninger kan også ha representasjonspolitikk, men de blir sjelden opprettholdt som strengt.