Slik starter du en rengjøring av bassenget

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du tenker på å starte din egen bedrift, og du bor i et område der det er svømmebassenger, er det kanskje en bassengrengjøring som handler for deg. Det er ikke så vanskelig, så lenge du vet noe om bassenger. Det er også en god bedrift fordi det ikke koster en mengde penger for å komme i gang. Les videre for noen tips for å komme i gang i din egen bassengrengjøring.

Elementer du trenger

  • Bassengrensningsverktøy

  • Kjemikalier til bassenget

  • Kjøretøy for å hente dem inn

  • Forretningslisens

  • Visittkort

  • Faktura bok

  • Kontraktsformularer

  • Kalender

  • Datamaskin

  • Skriver

Komme i gang med en bassengrengjøringstjeneste

Finn ut hvilken type forretningslisens du trenger for å komme i gang. Dette kan vanligvis gjøres ved din lokale rådhus. Du vil trenge en lisens for å kunne operere bassengrengjøringen din lovlig. En lisens vil ikke bare beskytte deg lovlig, men du vil også kunne kjøpe dine forsyninger til engrospriser. Dessuten er kundene mer villige til å ansette noen du har riktig lisens til å drive sin virksomhet.

Kjøp verktøy og materialer du trenger for å drive virksomheten din. Disse vil være alt som trengs for å rengjøre og betjene et svømmebasseng. Du trenger elementer som en bassengskimmer, testsett og kjemikalier som brukes til å behandle bassenget og holde det i god form. Et kjøretøy som er stort nok til å trekke forsyninger, vil også være nødvendig. Dette kan være alt fra en liten lastebil, liten tilhenger eller til og med en stasjonsvogn.

Kjøp visittkort, faktura og kontraktsformularer. Du kan finne disse elementene på din lokale kontorforretningsbutikk, eller bedre, men gjør dem selv. Hvis du lager disse elementene hjemme, kan du personliggjøre dem for rengjøring av bassenget og dine spesifikke behov. Du trenger visittkort for å generere flere virksomheter, fakturaer for å regne folk og en kontraktsform når du har sikret en jevn kunde eller jobb. En kalender er også nødvendig for å holde oversikt over forretningsplanen og avtalene. Pass på å oppgi kontaktinformasjon og lisensnummer på alle dine forretningsformer.

Finn ansatte gjennom dine lokale annonser. Du kan også spørre venner eller slektninger hvis de vet at noen har erfaring med bassenger som er på jakt etter jobb. Pass på å oppgi de nødvendige kvalifikasjonene når du ser etter innleid hjelp. For å holde de første utgiftene lavere, vil du kanskje leie ekstra hjelp når bedriften begynner å ta av.

Annonser din bassengrengjøring overalt mulig. Gi ut visittkortene dine til venner, familie og andre som kan være interessert i dine tjenester. Besøk lokale leiligheter og condominium samfunn for å se om de er ute etter en basseng service. Større boligsamfunn som har hjem med bassenger, kan også trenge din tjeneste. Du kan også sjekke med lokale eiendomsfirmaer og banker for å se om de har boliger på markedet som trenger disse bassengene vedlikeholdes. Annonser i lokale aviser. Uansett hva du gjør, kan du ikke annonsere for mye.