Slik får du lisensiert for rengjøring og vedlikehold av bassenget

Anonim

Hver stat har sine egne krav til svømmebassenget lisensiering. Etter å ha fått lisensen din, kan du finne en jobb i ditt område med svømmebasseng service eller starte din egen virksomhet. Følg disse trinnene hvis du ønsker å bli lisensiert for å rengjøre og vedlikeholde bassenger.

Statens lisensstyrelse eller fylkebygningsavdeling kan gi deg informasjon om krav. Undersøk også om ditt fylke har noen ekstra krav.

Ta forberedende kurs. Mange mennesker melde seg på seminarer for å forberede seg på lisensprøven. Noen stater krever imidlertid at du tar visse kurs for å til og med sitte for lisenseksamen. Florida Pool Pro er et selskap som tilbyr kurs for å forberede deg til eksamen.

Mange stater krever at du får en rekke treningstimer for å ta din lisenseksamen. Sørg for at du vet hvor mange timers trening du må ha og fullføre det timebaserte kravet.

Studer for din lisenseksamen. Det er flere kommersielle studieveiledninger som hjelper deg med å forberede din lisenseksamen, for eksempel de som selges på BuildersBook.com. Du kan imidlertid også se etter gratis studieguider levert av staten du bor i. For et glimt av en av disse studieveiledningene, gå til cslb.ca.gov.

Finn godkjente godkjenningseksaminatorer som ligger i nærheten av deg og spør hva tjenestene de tilbyr når det gjelder kurs, seminarer og treningsprogrammer.

Søk om og bestått lisenseksamen. Du må sitte for godkjenningseksamen for både rengjøring og vedlikehold av bassenget og betale de tilsvarende avgifter.