Idéer for Medarbeider Åpen Innmelding Kommunikasjon

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Årlige selskaper som tilbyr ytelser til ansatte har en åpen innmeldingsperiode for ansatte til å registrere eller forny deres helsetjenester dekning for det neste året. Gearing opp til den åpne registreringsperioden, starter mange selskaper en kampanje for å formidle informasjon om deres fordeler. Kampanjen kan være mangesidig i tilnærming ved hjelp av elektronisk og skriftlig kommunikasjon ved siden av åpne møtesessioner for å forklare det kommende års helseplan og fordeler.

Elektronisk kampanje

Elektronisk medarbeiderkommunikasjon om åpen innmelding er vanlig på dagens arbeidsplass. Åpne påmeldingskampanjer inkluderer e-postblaster til alle ansatte med informasjon om ytelsesplaner og påminnelser om når og hvordan man skal registrere, ukentlige nyhetsbrev med artikler om fordeler og fordeler brosjyrer. Informasjonen som sendes via e-post, kan bli lagt ut på et firmaets intranett, et internt nettsted, for ansatte å koble til gjennom e-postene. Leverandøren som håndterer registreringsprosessen, kan ha et nettsted for elektronisk registrering som kan inneholde opplysninger om fordeler. Medarbeiderne kan gjennomgå elektronisk nytteinformasjon når de er på fritid og registrerer seg for å gjøre det lettere før slutten av den åpne innmeldingsperioden.

Konferansesamtale / Webmøte

Større arbeidsgivere kan holde konsernsamtaler på konferanser med tilhørende webmøter under åpen innmelding. Samtaler kan være vert for human resources avdelingen og har gjester fra leverandørene kontraktert for å gi neste års fordeler. Hver leverandør kan snakke med tilbudene og svare på spørsmål. Presentasjoner, inkludert en demonstrasjon av innmeldingswebsiden, kan følges online gjennom et webmøte under samtalen.

Åpen opptaksøkter fra ansikt til ansikt

For å nå ansatte uten datamaskiner eller telefontilgang kan det hende at flere ansikt til ansikt er åpne. Som konferansekonceptet kan representanter fra selskapets human resourcesavdeling og leverandørene av helseplaner personlig holde møter med ansatte for å forklare fordeler og innskrivingsprosessen. Flere økter kan holdes for å imøtekomme ansatte på ulike skift og gi en mer intim setting for de ansatte å stille spørsmål.