Årsakene til at det er viktig å studere virksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om det er åpenbart at de som planlegger å jobbe i de fleste næringer og potensielle entreprenører, skal studere virksomhet, bør alle lære så mye om virksomheten som mulig. Dette inkluderer de i vitenskapelige, medisinske, utdannings- og myndighetssektorer, sammen med de som bare er forbrukere av produkter og tjenester. Å bli kunnskapsrik om hvordan bedrifter driver, hjelper alle med å forstå hvordan motoren som driver verdens økonomier, fungerer.

Generell virksomhet

Hvis man ikke planlegger å jobbe i en bestemt bransje, er det lurt å lære om generell virksomhet. Å studere de komponentene som er felles for de fleste bedrifter, kan være nyttige uavhengig av ens valgte felt. Klassiske elementer som inntekter, utgifter, kontantstrøm, eiendeler og gjeld, uansett om de er fra et regnskapsmessig eller operativt perspektiv, er involvert i alle bedriftsorganisasjoner, inkludert ikke-profitt, utdanning, medisinske og offentlige enheter.

Følg Interesser

Alle utfører bedre og holder seg fokusert når de gjør noe de liker. Folk bør følge de fagene som interesserer dem. For eksempel, hvis man er fascinert av Internett og e-handel, er det en verdifull øvelse å lære hvordan elektronisk virksomhet gjennomføres, sikret og blir vellykket. Etter å ha lært det grunnleggende, kan man bli mer interessert og følge dette utdanningssporet videre. Selv om man bare ønsker å bli en smartere forbruker, vil det være nyttig å studere virksomheten til e-handel.

Erhverv er liv

Akkurat som folk lærer om vektstyring, ernæring, trening og andre livsforbedrende fag, hører virksomheten i livsstilforbedringsuniverset. Virksomheten er mye mer enn regnskapsrapporter, penger og arbeidsplasser. På samme måte som bedriftens enheter anses å leve, puste "vesener" av de fleste av verdens regjeringer, streber de også for å forbedre sine kunders og kunders liv. Selv de mest unglamorøse selskapene, f.eks. avfallshåndtering, eksisterer og trives bare så lenge de gir nødvendige produkter og tjenester for å forbedre menneskers liv. Å forstå hvordan en bedrift opererer, hjelper entreprenør og forbruker likt.

Verdensverdenen har endret seg

For tiår siden var det vanligvis unødvendig for de fleste ansatte i selskapet å vite hvordan arbeidsgiveren drev. De rapporterte om jobb, ble fortalt hva de skulle gjøre og hvordan de skulle gjøre det, med lite hensyn til deres forbedringsideer, følelser om arbeidsplassen eller forståelsen av selskapet som helhet. I en tid med demokratisk (deltakende) ledelse, medarbeiderutvikling og karriereplanlegging, må alle ansatte, uavhengig av autoritet eller ansvar, forstå hvordan virksomheter opererer. Eksperter anbefaler sterkt og ubarmhjertelig at alle ansatte ser jobbene sine med et entreprenørskapssett. Dette hjelper ansatte til å nærme seg jobbene sine med mer kunnskap, engasjement, motivasjon og interesse, og vet at de bidrar positivt til organisasjonens suksess.

Anbefalt