Fast Food Restaurant Business Plan

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Suksess i enhver ny forretning begynner med en forretningsplan, og en fastfood-restaurant er ikke noe unntak. Forretningsplaner åpnes med et sammendrag, som er en oversikt over informasjonen som er gitt i hele planen. Forretningsplanen fungerer som en plan som styrer bedriftseiere fra oppstarten til de første tre til fem års drift. En oppstartsplan for en fastfood-restaurant dokumenterer hver detalj av hvordan stedet skal fungere.

Kortfattet sammendrag

Sammendraget anslår hvor mye finansiering som kreves for å starte og drive fastmatrestauranten til det blir lønnsomt. Inntektsutsikter for de første tre til fem årene bør også identifiseres i sammendraget.

En beskrivelse av den foreslåtte fastmatrestauranten, som identifiserer de unike aspektene ved operasjonen, bør inngå i sammendraget. Bryllupsdagen er en viktig milepæl i enhver oppstartingsplan og må identifiseres i sammendraget.

Selv om sammendraget er plassert i begynnelsen av forretningsplandokumentet, bør det være den siste delen skrevet. Du må ha innholdet i planen for din restaurant på plass før du kan utarbeide et sammendrag.

Restaurant konsept

Konseptet, temaet og typen mat som skal serveres, er viktige komponenter som bør dokumenteres i detalj i hurtigmatrestaurantens oppstartingsplan.

Oppstartskostnader

Restaurantens oppstartingsplan for forretningsplan må dokumentere hver forventet utgift. Det vil bli engangsoppstartskostnader, for eksempel opprinnelig bygging, bygningsendringer og utstyr og innkjøp av møbler. Administrative kostnader, for eksempel forretningslisens, tillatelser og arbeidskraft, inngår også i oppstartsplanen for en restaurant. Løpende utgifter, for eksempel emballasje og forsyninger, bør også inkluderes.

budsjetter

Oppstartsbudsjettet identifiserer kostnadene for å åpne fastmatrestauranten. Hver virksomhet har faste kostnader og variable kostnader. De faste utgiftene er utgifter som er de samme hver måned, for eksempel boliglånsbetalinger og verktøy. Variable utgifter kan forekomme månedlig, kvartalsvis eller årlig, for eksempel markedsføringsaktiviteter og annonseringskostnader. Nødreparasjoner vil være et eksempel på en variabel utgift.

Markedsføring og reklame

Reklame- og markedsføringsplaner er viktige komponenter i en restaurant forretningsplan. Annonserings- og markedsføringsplanene bestemmer hvilke metoder som skal implementeres for å markedsføre restauranten. Medieannonsekampanjer, som print og fjernsyn og nettverksmarkedsføring, er eksempler på markedsførings- og annonseringsplaner.

Reklame- og markedsføringskonsulenter bistår restaurantseiere med utvikling av avisannonser, radioannonser og markedsføringsaktiviteter. Markedsføringsaktiviteter, som å delta i handelskammeret, er populære metoder for å markedsføre en restaurant.