Visuelt svekket forretningsideer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å eie en bedrift er en drøm som mange deler. Å være synskadet trenger ikke å være en hindring for en slik drøm. De viktigste tingene er en markedsførbar ferdighet, stasjonen til å lykkes og evnen til å styre tid og virksomhet. Noen forretningsidéer for synskadede inkluderer matvare, salgsautomat, direkte salg, håndverksproduksjon, virtuell assistent og frilansskribent.

Adaptive Technology Aides

For hver av disse bedriftene er det behov for adaptiv teknologi. Det primære behovet er for skjermlesere og stemmemerkingssystemer, samt adaptiv bokføringsprogramvare. Disse elementene vil gjøre det mulig for en synshemmede å "lese" Internett-nettsteder og -dokumenter og registrere og vedlikeholde lager, salg og regnskapsside av virksomheten.

Mat Service Business

I denne typen virksomhet selger eieren en rekke matvarer til publikum. Den kan være plassert i en stasjonær bygning, eller i en bevegelig konvensjonsstand eller vogn, som serverer folk regelmessig eller for spesielle arrangementer som karnevaler og parader. Et stemmemerkingssystem eller leser er nødvendig for denne virksomheten.

Selger

Dette ligner en matvarevirksomhet, men i stedet for å selge mat, selger bedriftseieren produkter som magasiner, bøker, gaveartikler, samleobjekter, leker, ballonger eller suvenirer. Tale merketeknologi er nødvendig for denne virksomheten.

Mattservice og leverandørvirksomhet for synskadede entreprenører er tilgjengelige i enkelte stater gjennom et føderalt program. I Idaho kalles det Business Enterprise Programmet, og det gir mulighet til å være selvstendig næringsdrivende gjennom franchise-type bedrifter.

Direkte salg

Dette området kan inkludere en leverandørvirksomhet, men det inkluderer også å selge varer gjennom hjemmepartnere, telefonsalg og Internett-salg. Noen av de mest gjenkjennelige navnene i denne virksomheten er Avon og eBay. Disse krever vanligvis en liten oppstartsavgift, som inkluderer forretningsforsyninger og utvalgsprodukter. En synskadet kan trenge hjelp i form av transport.

Håndverk produksjon

Mange synshemmede individer er i stand til å designe vakre kunstverk, "å se" med hendene som de oppretter. Kreative ferdigheter kan være grunnlaget for en håndverksvirksomhet. Elementer kan gjøres og selges direkte eller sendes videre til noen andre til å selge. Det er en felles virksomhet som nytes av mange kreative mennesker.

Virtual Assistant

En virtuell assistent jobber hjemmefra, vanligvis i en uavhengig entreprenørrolle, som oppfyller deltidsvirksomhetsbehov for andre fagfolk. Oppgaver inkluderer dataregistrering, markedsføring, sosiale medier, regnskap, besvare innkommende anrop eller utgående anrop, og omtrent alt annet som trengs for å støtte en voksende liten bedrift på lang sikt eller midlertidig basis.

Freelance Writing

Evnen til å skrive, tilgang til en datamaskin og et miljø som bidrar til å skrive, handler om alt en synskadet trenger å bli freelance skribent. De eneste andre ingrediensene er fantasi og gab-gaven gjennom print. Bruken av skjermlesere gjør korrekturlesning mye lettere for en synskadet enn den en gang var.

Anbefalt