Slik beregner du antall arbeidstimer på et år

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å bestemme hvor mange arbeidstimer som er på et år, er nyttig når du beregner lønnsmottakerens timepris for betaling. Formelen for å bestemme dette nummeret er enkelt, men det varierer avhengig av hvor mange timer medarbeiderne jobber i en typisk uke, og hvor mange feriedager og ferier de ansatte mottar.

Tips

  • For å beregne hvor mange arbeidstimer på heltid er i et år, multipliser antall timer i en uke med antall uker i et år (52) og deretter trekk eventuelle timer tapt i feriedager og helligdager.

Totalt arbeidstid på et år

For å finne ut hvor mange timer som er i et "arbeidsår", multipliser antall arbeidstimer i en uke med antall uker i et år. Med andre ord, multipliser en typisk 40 timers arbeidsuke med 52 uker. Det gjør 2.080 timer i et typisk arbeidsår.

Husk at ikke alle ansatte jobber 40 timer. Noen heltidsansatte jobber bare 35 timer i uka (som kommer til 1 820 timer per år) og deltidsansatte kan jobbe med noen timer mindre enn i en uke.

Beregning Heltidstimer per år

Selvfølgelig jobber de fleste ikke fem dager hver uke, de har vanligvis ferier og feriedager. Ved beregning av heltidstimer er det viktig å trekke disse timene fra den totale arbeidstiden for å finne ut hvor mange timer en ansatt skal jobbe. For eksempel, hvis en person jobber 8 timer om dagen, men får 8 helligdager i året og 12 feriedager, vil du trekke 160 timer fra de totalt 2080 arbeidstimer per år for å få vite at arbeidstakerne jobber 1.920 timer per år.

Slik bruker du denne informasjonen

Antall arbeidstimer i et år kan være nyttig når man regner ut en ansattes årlige lønn for lønn eller å beregne lønn til en timepris hvis tidsplanene endres. For å finne ut en ansattes årlige lønn for en lønn, må du bare multiplisere den foreslåtte timeprisen etter antall arbeidstimer i et år. Din virksomhet kan velge å betale for feriedager eller til og med helligdager, og hvis det er tilfelle, må du bruke antall timer i et år før du trekker feriedager eller helligdager. For eksempel, hvis Juan tjener $ 23 i timen, arbeider 40 timer i uken, får 10 ferier i løpet av et år og 14 feriedager per år, skal han tjene $ 47.850 hvis han mottar betalte ferier og ferier. Hvis han får betalt feriedage, men ferie er ubetalt, skal han tjene $ 46.010 ($ 47.850 mindre sin timepris multiplikert med de 8 timene fra hver av de 10 feriedager). Hvis alle hans feriedager og helligdager er ubetalte, skal han motta $ 43.434 ($ 47.850 mindre timeprisen multiplikert med de 8 timene fra hver av de 24 ferie- og feriedager).

Å oversette en persons lønn til en timepris, fordeler enkelt årslønnen med antall arbeidstimer i et år. Igjen, husk å inkludere ferie eller ferie timer som arbeidstakeren er betalt. For eksempel, hvis Alicia tjener $ 72 000 i året, arbeider 40 timer i uken og får 7 betalte ferier og 10 ubetalte feriedager, ville hun jobbe totalt 2000 timer (2.080 mindre 80 ferie timer). Dette betyr at hun ville tjene $ 36 i timen.

Betale lønnede ansatte

Det er opp til arbeidsgiveren å velge om det skal betales hver uke eller halvårlig, men en lønnsslipp utstedes, men arbeidsgiverne må vite arbeidstakerens per timepris for å bestemme lønnen i en gitt periode. En ukentlig lønnssjekk for en ansatt som arbeider 40 timer i uken, skal være i 40 timer, for to ukers utbetalinger, beløpet skal dekke 80 timer og for halv månedlige utbetalinger, bør lønnperioden være 86,67 timer lang (24 lønnsperioder delt med 2.080 standard arbeidstimer per år). Eventuelle ubetalte helligdager eller feriedager skal trekkes fra de tidene som brukes i beregning av lønn.