Hvilken utdanning er nødvendig for å starte en barnehage?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Etterspørselen etter barnehage av høy kvalitet er viktig i dagens verden, og det er visse pedagogiske krav som kreves før du kan bli lisensiert. Hver stat har sine egne pedagogiske krav og tilbyr klasser for å komme i gang. Kontakt statens avdeling for menneskelig eller sosial tjeneste for å registrere deg for en barnehageorientering og en liste over de nødvendige klassene. I tillegg til å være 18 år og gi et trygt miljø for barn, er følgende sertifiseringer vanligvis påkrevet i de fleste stater.

HLR og førstehjelpsertifisering

Kardiopulmonal gjenopplivning og grunnleggende førstehjelpsertifiseringer kreves for barnehageleverandører, slik at de er i stand til å håndtere en pediatrisk skade eller sykdom til profesjonell hjelp kommer. Du lærer å svare på et spedbarn, barn eller til og med en voksen som trenger HLR eller førstehjelpssorg når det er en nødsituasjon. Disse klassene tilbys noen ganger sammen og tar bare en eller to dager å fullføre. Lisensgiveriet vil gi deg informasjon om hvor du skal registrere deg for klasser.

Ristet Baby og SIDS-sertifisering

For å ta vare på små spedbarn og småbarn, krever de fleste stater at du blir sertifisert i Shaken Baby Syndrome og Sudden Infant Death Syndrome. Opplæring gir informasjon om hvordan du kan forhindre SIDS, og hvorfor det aldri er akseptabelt å riste noe barn. Disse klassene anbefales for nye foreldre, så vel som alle som bryr seg om et barn.

Barnestøtter / Carseat-sertifisering

Noen stater krever et kurs i bilseterutdanning. Denne klassen utdanner enkeltpersoner på de riktige teknikkene for å installere et bilsete og sørge for at et barn er spentret riktig. Opplæring vil omfatte spedbarnstoler og skolealder for barneseter.

Associate Degree i barneopplæring

Mange barnehagearbeidere velger å fremme sin utdanning ved å få en tilknyttet grad i barndomsutdanning. Kursene omfatter generelt barnesykologi, kognitive ferdigheter, kommunikasjon, språk, mellommenneskelig konflikt og HLR. En grad gjør det mulig for barnevernsytere å jobbe i barnehage som veileder eller administrator. Klasser kan tas online, eller på teknisk eller yrkesrettet skole.