Hvordan skrive en forretningssynkronisering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En oppsummering for en bedrift kalles et sammendrag. Den gir en historie om virksomheten din og en oversikt over forretningsplanen din. Når du søker finansiering for virksomheten din, kan du møte finansiere som bare ber om et sammendrag i stedet for hele forretningsplanen. Din oppsummering bør være detaljert, kortfattet og godt undersøkt.

Elementer du trenger

  • Forretningsplan

  • Markedsundersøkelser

Skriv din forretningsplan. Selv om sammendraget er en kondensert form av forretningsplanen, betyr dette ikke at du bare kan gi en oppsummering av hva du har tenkt å inkludere i forretningsplanen din i en sammendrag. En forretningsplan krever at du utfører omfattende, detaljert forskning og samler data som er nødvendig for å effektivt kommunisere forretningsinformasjonen din. Du må jobbe fra disse dataene og undersøkelsene for å lage ditt sammendrag.

Skriv det første utkastet til sammendraget. Oppsummer poeng fra forretningsplanen som fremhever problemer som er kritiske for suksessen til bedriften din. Disse problemene vil trolig være styrken i bedriften din sammen med de største svakhetene og planen om å ta hensyn til disse svakhetene. "Vis hvordan ekspertisen du har, vil gjøre det mulig for deg å gjøre betydelige innslag i markedet. … Overbevise leseren om at det er behov for din tjeneste eller produkt, og fortsett og adresser selskapets fremtidige planer", anbefaler Small Business Administration.

Rediger din oppsummering ned til to-fire sider. Med så mye innhold i forretningsplanen din, vil det første utkastet til sammendraget ditt sannsynligvis være lang. Forsikre deg om at den inneholder følgende opplysninger: En misjonserklæring, datobransjen begynte, navn på grunnleggerne og funksjonene de utfører, antall ansatte, virksomhetssted og eventuelle grener eller datterselskaper, beskrivelse av anlegg eller anlegg, produserte produkter / tjenester, bankforhold, sammendrag av økonomisk vekst og informasjon om nåværende investorer. Hvis du ikke har informasjon som dekker alle disse punktene, "fokuserer du på din erfaring og bakgrunn, samt de beslutningene som førte deg til å starte dette bestemte foretaket," anbefaler Small Business Administration.

Tips

  • Leserne skal kunne fullføre lesing av sammendraget på mindre enn fem minutter.

Anbefalt