Hvor mye betaler arbeidsledighet i South Carolina?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidsledighet fordeler er ikke en erstatning for din tidligere lønn. I stedet er fordelene en prosentandel av gjennomsnittslønnen din i de foregående 18 månedene av ansettelsen. I Sør-Carolina tilbyr arbeidsdepartementet (DEW) fordringshavere omtrent halvparten av sin tidligere ukentlige lønn som en ugentlig ytelsesbeløp. DEWs nettside tilbyr også en fordelestimator som hjelper deg med å finne et estimat av hva du kan motta. Din faktiske bestemmelse kommer via e-post etter at du har blitt godkjent for fordeler.

Baseperiode

Den største faktoren i det beløpet som arbeidsledigheten fordeler South Carolina utbetaler, er mengden dekket lønn du oppnådde i basisperioden. Baseperioden er de første fire av de siste fem fulle kalenderkvarterene før du er innlevert for ditt opprinnelige krav. DEW vurderer dine dekket lønn i denne perioden, eller lønn du mottok fra en arbeidsgiver som betaler arbeidsledighet, og gir deg om lag halvparten av den gjennomsnittlige ukentlige lønnen som en ukentlig ytelse.

Alternativ basisperiode

Noen søkerne har ikke nok lønn til å kvalifisere seg til fordeler i løpet av sin basisperiode. Dette kan skje hvis du tidligere var arbeidsløs, jobbet deltid eller jobbet som en selvstendig entreprenør i løpet av hovedperioden. I disse situasjonene vil DEW tillate deg å bruke en alternativ basisperiode, som er de siste fire fulle kalenderkvarterene før du blir innlevert for arbeidsledighet. Din arbeidslønn vil utgjøre omtrent halvparten av gjennomsnittlig ukentlig lønn i løpet av denne tiden.

Maksimum ugebyrsbeløp

Selv om basalønnene dine gjør at du er kvalifisert for mer, er arbeidslønnsutbetalingen i Sør-Carolina begrenset til 326 dollar per uke fra februar 2011. Dette tallet er basert på hva den gjennomsnittlige arbeidstakeren i staten tjente gjennom dekket arbeid og hva han ville være berettiget til i arbeidsledighet utbetalinger. Siden arbeidsstatistikken kan variere fra år til år, kan det maksimale arbeidsledigheten også utgjøre. Sjekk med DEW for de nyeste begrensningene dine.

Bruke fordelerkalkulatoren

DEW tilbyr en fordelestimulator på nettsiden for å hjelpe deg med å få en ide om hva arbeidsledigheten din kan være. Skriv inn dine kvalifiserende lønn for hver basisperiode i feltene som er oppgitt, og klikk på linken nedenfor for å vise et estimat av din ukentlige arbeidslønn. Dette er bare et estimat basert på informasjonen du oppgir. Din faktiske varsel om besluttsomhet er det siste ordet om hva dine fordeler vil bli som det er resultatet av DEWs etterforskning.