Markedsføringsplan for en boliglånsmaker

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mortgage meglere og långivere får ofte lite hvis noen grunnlønn. Først og fremst boliglån meglere må konkurrere med andre meglere og långivere for boliglån og lukke noen av disse lånene for å motta inntekt. Boliglånsmedlemmer har normalt ikke en naturlig base av klienter, som et boliglån banker. Lånemeglerens største fordel er antall programmer og långivere tilgjengelig for sine kunder. Lånemegler inngår avtaler med flere långivere og kan velge det beste for en klient.

Eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere og realkreditmeglere har ofte mange mål til felles, særlig salg og finansiering av boliger til nye boligkjøpere. Eiendomsmeglere trenger at deres kunder har penger til å kjøpe hjemmet, og de fleste boligboere har ikke nok kontanter til å kjøpe et hjem direkte, så de bruker en boliglåner. Opprett relasjoner med eiendomsmeglere, present tilbudene dine og bevis på dem du kan lukke i tide. Dette vil oppfordre dem til å sende deg flere kunder.

Hjemmebyggere

Homebuilders trenger vanligvis finansiering for sine kunder også. Homebuilder virksomhet kommer vanligvis langsommere fordi hjemmet må bygges før det finansieres. Små homebuilderfirmaer som krever at deres kjøpere skal skaffe byggfinansiering, kan være en kilde for to lån per klient, en for å bygge hjemmet og en for å finansiere hjemmet permanent. Besøk homebuilders i ditt område og arbeid for å bygge et forhold med dem.

Nettverk med andre fagfolk

Investeringsrådgivere, forsikringsagenter og skattefagfolk anbefaler også folk å kjøpe boliger. Ofte vurderer kundene sine troverdige rådgivere og lytter til deres råd. Hvis du viser til disse henvisningskildene at du har sine kunders beste interesse, kan de vise seg å være en sterk kilde til klienter i fremtiden. Møt med disse fagfolkene og vis dem dine fordeler over banklånslån offiserer med et stort utvalg av utlånsløsninger.

Telefon og Internett-ledninger

Mange selskaper selger telefon og Internett-ledere. Noen selskaper spesialiserer seg på å selge potensielle kunder med telemarketing. Disse lederne kan være dyre å skaffe seg, så du må nøye spore avkastningen på dem. Noen blybedrifter krever at du jobber som utlåner, og ikke som megler. Disse lederne blir ofte solgt flere ganger, slik at de er tidsfølsomme. Disse lederne kan gi umiddelbar inntekt mens du utvikler forholdene som trengs for langsiktig suksess.

Anbefalt