Hvordan å forklare et misbruk i et intervju

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En misdemeanor i fortiden din kan forbli på kriminell rekord i flere år, avhengig av staten din. Hvis du trenger å finne en ny jobb i løpet av den tiden, vil du vite hvordan du skal forklare en misdemeanor i et intervju for å gi et godt inntrykk på arbeidsgiveren og forhåpentligvis lande stillingen. Øv det du vil si før du går til intervjuet, så du vil være trygg på hvordan du vil presentere misdemeanor og huske poengene om det og deg selv som du må formidle.

Fyll inn noen jobbsøknader med ordene "vil forklare i intervju" i blankene om felonier og misdemeanors. Dette tillater ikke bare å presentere informasjonen personlig, men tillater også konfidensialitet dersom noen uautorisert ser søknaden din.

Vent til intervjueren å ta opp faget av misdemeanor i stedet for å få det opp første. Vær ærlig om misdemeanor, gi hvordan og når det skjedde, uten å gå inn i detaljer.Ikke lyv om arrangementet eller forsøk å dekke det opp fordi en grundig bakgrunnskontroll kan avsløre informasjon du forsøkte å utelate.

Forklar til intervjueren hvordan forseelsen har påvirket livet ditt, eller hvordan det medførte at du endret til det bedre. Oppgi eksempler på endringene du har gjort, som frivillig arbeid, ta på seg mer ansvar, gå tilbake til skolen eller leter etter en ny jobb for å knytte seg til nye mennesker.

Fortell intervjueren om nye ferdigheter du har lært eller elementer i livet ditt som har forbedret for å gjøre deg til en bedre kandidat til jobben.

Unngå å la samtalen om din misdemeanor gå lenger enn nødvendig når du har formidlet positive hendelser. Fremhev hvordan du er glad for at hendelsen er bak deg, og at du er klar til å fortsette med ditt nye liv, inkludert en ny jobb.

Vis arbeidsgiveren din hardt arbeidende karakter, ferdigheter og verdi som du tar med til selskapet, og hvordan du kan utføre jobben bedre enn andre søkere. Tillate positive karakterer og ferdigheter til å overskygge kunnskapen om en misdemeanor som intervjuet fortsetter.

Tips

  • Misdemeanors fra dine yngre dager blir ofte lettere oversett enn indiscretions som oppstod som en voksen.