Obligatorisk årlig etterlevelsestrening for banker

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et obligatorisk årlig opplæringstrening instruerer en bankmedarbeider om ulike regler som en bank må overholde i sin virksomhet. En avdeling for bankoverensstemmelsesavdeling koordinerer vanligvis treningsprogrammer gjennom hele året. Treningsøktene kan bli tilbudt på selskapets lokaler, ved en akademisk institusjon eller som en del av et profesjonelt seminar.

formål

Et etterlevelseskurs gir en deltager med verktøy som trengs for å overholde regelverkskrav. For eksempel kan en eldre kundesjef hos en New York-basert investeringsbank lære om Federal Reserve (Fed) sikre webportal og hvordan en institusjon rapporterer daglige reserverbeløp. En treningsøkt kan også vise en deltaker hvordan banken forvalter finansielle risikoer i sin virksomhet, for eksempel kredittrisikoprocedurer, og teknikker som brukes til å vurdere markedsrisiko i verdipapirutvekslingenes transaksjoner.

typer

En koordinator for etterlevelseskurs kan tilby treningsøkter online, på bedriftens hovedkontor, på campus eller på en profesjonell begivenhet. For å illustrere, vurder en compliance manager som ønsker å lære om kredittrisiko vurdering prosedyrer og hvordan de kan påvirke driftstap. Hun kan logge inn på et sikkert nettsted for å ta relevante kurs og motta en pass / fail-score eller delta i et lokalt høyskole tre måneders sommerprogram. Alternativt kan lederen delta i en treningsøkt organisert av bankens personalpersonell eller delta i et Fed-sponset seminar.

Egenskaper

Oppfølgingskursene varierer, avhengig av bankens juridiske status (nasjonalt eller lokalt og detaljert eller kommersielt), industri og geografi. Disse kursene kan omfatte finansielle risikoer, kundeserviceforskrifter og regler for hvitvasking av penger (AML). Anta for eksempel at en senioransvarlig leder ønsker å lære om hvordan en sparebank forvalter markedsrisiko i sin virksomhet. Han kan bli kjent med komplekse matteverktøy som VaR (verdsettelse i fare) og Monte Carlo-simulering og hvordan de er vant til å vurdere markedsrisiko.

fordeler

Kurs som hjelper bankmedarbeidere til å forstå hvordan man overholder føderale, statlige og lokale regler gir mange fordeler for deltakerne. En deltager kan bruke kurs som er tatt for å tilfredsstille minimumsbetingelser for faglig utdanning (CPE) som en statlig regulator ofte krever. Alternativt kan en økt deltakende bruke ferdigheter som læres å bli produktive og mer kjent med konfidensialitetsprosedyrer for kundeinformasjon. En bank kan også få fra et treningsprogram, fordi det er mer sannsynlig at vasslært personale er i samsvar med forskrifter.

Ekspert Insight

Av og til kan en treningsplan for etterlevelse omfatte fag som er vanskelige, eller hvor bedriftens staber er uerfaren. Under disse omstendighetene kan en kurskoordinator ansette en spesialist for å belyse komplekse emner. Som en praktisk sak, kan en programtilsynsfører med liten sparsommelighet ansette en tidligere finansiell tilsynsmyndighet (FINRA) advokat for å forklare risikostyringsprosedyrer som kreves i innenlandske finansielle derivattransaksjoner.