Etiske problemer i Call Centers

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Rett eller feil, ringesentre får ofte dårlig rykte. Enten det er bredbåndsleverandørens kundeservicelinje eller et salgsselskap som foretar gjentatte kaldte markedsføringsanrop, har de fleste en historie om hvordan de har blitt drevet til distraksjon med dårlig service eller badgering hele tiden på dagen fra call centers. Klager er også ofte uttrykt for outsourcing til utenlandsk telefonsentre. Disse bekymringene øker en rekke etiske problemstillinger.

Outsourcing

Mange amerikanske selskaper utkontrakterer deres telefonsalg eller kundeservice-call centre til land der arbeidskraft og overhead kostnader er lavere. Ikke bare gjør dette nåværende etiske problemstillinger knyttet til tilbaketrekking av jobber fra hjemmemarkedet, det gir problemer for de ofte dyktige kandidatene som godtar telefonjobber i utviklingsland og de menneskene de snakker i USA. Mange utenlandske telefonsentre trener sine ansatte for å snakke med en amerikansk aksent og gi dem vestlige navn, Det kan hevdes at dette er en feilaktig fremstilling. Disse praksiser kan også ses som en nedgang for den ansatte, som effektivt blir bedt om å endre sin identitet.

Overvåkning

Medarbeiderne i call center overvåkes nøye i antall og kvaliteten på samtaler de foretar, og hvor mye tid de bruker på skrivebordet. Noen arbeidere har blitt fortalt at de må spørre om de vil forlate sitt skrivebord for å bruke på badet og er tidsbestemt når de gjør det. Arbeidstakere har hevdet at disse praksisene i beste grad opprettholder og nekter sine menneskerettigheter i verste fall.

Falt samtaler og trakassering

Til tross for endringer i lovgivningen som styrer DNC-listen og telemarketingreglene i 2008, mottar mange forbrukere fortsatt flere samtaler selv om de har gjort det klart at de ikke vil bli kontaktet og har lagt til nummeret til DNC-listen. Anropssentre som bruker prediktive oppringere, bomber også kunder med stille eller droppe samtaler. Disse oppstår når systemet setter anrop og ikke har en agent tilgjengelig for å ta dem. Et anerkjent telefonsentral som opererer i henhold til en streng etisk kodeks, vil forsøke å minimere disse hendelsene og søke måter å unngå å forårsake en plage for de folkene det ringer.