Kilder til finansiering for internasjonal handel

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Finansiering av internasjonal handel opererer i likhet med innenriksfinansiering. Bank, statsstøtte og spesielle kredittlinjer er noen måter å skaffe økonomisk støtte til. Be om kilder til finansiering av internasjonal handel er som enhver annen økonomisk finansieringsforespørsel, med ytterligere bekymringer over landrisiko og juridiske problemer. En arbeidsplan for selskapsporteføljen er nødvendig, samt en utmerket forståelse av handelslandenes eksport- og importbehov.

Handelsmarkedsfokus og risiko

Kunnskap om handels- eller eksportvirksomhetens økonomiske levedyktighet i din region av interesse er et hovedfokus. En grundig forståelse av de juridiske forskjellene mellom økonomiske vilkår og kulturelle forventninger mellom landene er også viktig. National Export Initiative er et bred handels- og finansieringsprogram av den amerikanske regjeringen utviklet for å bistå med økonomisk planlegging og utvikling av utenrikshandel.

Juridiske handlingsplaner

Bedrifter skal være godt kjent med handelsspråket i landet de driver med. Juridiske hindringer for handelsforhandlinger må vurderes så vel som kontraktsmessige konsekvenser. Politiske problemer og sanksjoner er hindringer for økonomisk trygghet. Noen land og finansinstitusjoner kan kreve innskudd på varer og tjenester som sendes og beholdes i havnen. For å få tak i landsspesifikke juridiske opplysninger for forretningsplaner, er Office of International Investment Strategies og Trade Agreements nyttig.

Eksporter landedemografi

Forstå handelspartneren og nettverket for å motta premium finansiell informasjon.Trade Stats Express, et online datainformasjonsverktøy for å aktivere forskning og grafisk visning, er nyttig for å skrive en forretningsplan, forbedre bankforslag og forstå den mer komplekse demografien til handelspartneren din. Denne programvaren vil hjelpe på mange nivåer av din forskning, inkludert spørsmål om handelskjøpsoptimalisering. Denne programvaren styres av U.S. Office of Industry Analysis, på Export.gov.

The Life Jackets

Den internasjonale finansanalytikeren bør avklare serien "hva om det er" av operasjonell risiko; som du ikke møter i et hjemlig scenario. Husk at du kan forhandle i to eller tre valutaer; språkbarrierer og forventninger til varemessige vurderinger ved levering kan best styres av en erfaren handelspartner. For ytterligere hjelp anbefaler US Commerce Department å utnytte Financial Assistance Center. Senteret tilbyr workshops for å vurdere mange økonomiske bekymringer i internasjonal handel.