Hvordan starte en ikke-medisinsk hjemmeværende virksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å bo i eget hjem for mange som trenger assistanse, betyr hjelp med transport, shopping, matlaging og kanskje dressing eller toileting. Disse nødvendige, men ikke-medisinske tjenester kan legge opp til mer enn $ 150 000 i året fra en fullstendig medisinsk behandling. Å yte helsehjelp til ikke-medisinsk hjem er et voksende behov. Selv om det i noen tilfeller ikke er dekket av Medicare, er hjemmebruk som er opptatt i stedet for medisinsk, en rimelig og desperat behov for virksomhet i dag. En person kan starte denne virksomheten alene, men alle omsorgspersoner trenger fridager.

Elementer du trenger

  • Erfaring med klientbehandling

  • Nåværende tilstandslisens til å øve, når det er nødvendig

  • Forretningsplan

  • Opplært personale

Få den erfaringen du trenger for å starte ditt eget, ikke-medisinske hjem helsehjelp virksomhet. Hvis du ikke har noen erfaring som bryr seg om andre i deres hjem, må du først få en jobb i feltet. Vær sikker på at du vet forskjellen mellom hjemmepleie og helsetjenester.Medisinske helsevesenet retter seg mot de som gjenoppretter fra skader eller sykdom og trenger lisensierte sykepleiere eller terapeuter. Ikke-medisinsk vil dekke grunnleggende livsstøtte.

Undersøk statens regler om hjemmepleie. Helseindustrien endrer seg stadig og det gjør også reglene. Hent alle lisenser eller tillatelser som kreves. Lei en forretningsadvokat for å sikre at du overholder alle lokale krav.

Lag en forretningsplan. En velfungerende forretningsplan vil hjelpe deg med å skaffe finansiering, forklare etterspørselen etter hjemmets helsetjenester i ditt område og holde bedriften i fokus. Bekreft dine styrker og svakheter i hjemmets helsefelt og eventuelle nye trender du har til hensikt å forfølge. Inkluder hvordan folk som du har ansatt rundt deg, vil bidra til å ta fordel av muligheter. Beskriv hvordan du vil matche og utmerke den lokale konkurransen.

Leie- og togpersonale. Først ansett folk som allerede har opplæring, lisenser og erfaring for å hjelpe deg med å komme i gang. Disse nøkkelansatte kan hjelpe deg med å ansette andre assistenter og ha innsikt i å få virksomheten din i gang med kvalitetsretningslinjer. Sett opp et treningssystem for nye medarbeidere som inkluderer løpende klasser. Vanligvis vil ikke-medisinske tjenester kreve at ansatte har HLR og førstehjelpsertifisering i de fleste stater.

Tips

  • Tilbyr en "Patients 'Bill of Rights" som beskriver både ansvaret og rettighetene til bedriften din, samt klienten under din omsorg.

Advarsel

De fleste stater krever at helsevesenet bedrifter driver en kriminell bakgrunn på alle sine ansatte. Forskriftene varierer, så ring din lokale avdeling for folkehelse for å finne ut hvordan du overholder lovene i staten din.