Hvordan beregnes dobbelt tid Pay Calculated?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fair Labor Standards Act fastsetter føderale minimumsordninger for overtidslønn for de fleste ansatte, men dette dekker bare en grunnleggende overtidstidsbetaling for de som jobber over 40 timer i uken. California er den eneste staten som krever dobbeltbetaling, men noen selskaper og fagforeninger tilbyr denne lønnsomtalen, selv om de ikke er lovlig pålagt å gjøre det.

Når du får overtid

Ansatte som kvalifiserer for overtid tjener halvannen time for alle timer arbeidet mer enn åtte timer fram til de jobber en tolv time skift på en arbeidsdag. De får også tid og en halv i opptil åtte timer hvis de jobber syv påfølgende dager i en arbeidsuke. Ansatte vil også få overtid dersom de jobber mer enn 40 timer i en arbeidsuke som pålagt ved føderal lov. Dobbelspenning begynner når arbeidstaker jobber mer enn tolv timer på en arbeidsdag eller hvis de jobber mer enn åtte timer på syvende påfølgende arbeidsdag.

Noen selskaper og fagforeninger kan frivillig velge å tilby ansatte dobbeltbetalt lønn, men når ansatte kvalifiserer for denne overtidstiden, kan det variere fra bedrift til bedrift. Noen selskaper betaler dobbelt tid på helligdager, noen etter 10 timers arbeid, noen etter 12 og noen kan tilby det i helgene. Hvis bedriften tilbyr dobbel tid, er det best å sjekke håndboken for å finne ut når det kommer inn.

Hvem får dobbeltbetalt lønn?

Mens de fleste ansatte i California kvalifiserer for dobbelt tid, gjør ikke fritatte ansatte det. Unntatt ansatte er definert som de som produserer over $ 455 per uke og opererer på enkelte felt, inkludert ledende, administrative, profesjonelle og utenlandske selgere.

Definisjonene på en arbeidsdag og en arbeidsuke kan påvirke hvorvidt en ansatt kvalifiserer for overtid eller ikke. En arbeidsgiver kan velge å starte en arbeidsdag til enhver tid på dagen så lenge det er det samme hver dag. Det samme gjelder jobber. Med andre ord kan et selskap starte arbeidsdagen klokken 12.00 eller til og med klokka 8.00. hvis de velger å gjøre det, og de kan starte arbeidsugen på tirsdag eller fredag. Uansett hva som skjer, vil medarbeiderne bare få overtid dersom de jobber mer enn åtte timer på en arbeidsdag eller mer enn syv dager i en arbeidsuke.

For eksempel, si en arbeidsgiver starter arbeidsdagen ved middagstid og arbeidsugen på onsdag. Hvis en ansatt jobber et skifte som strekker seg fra kl. 18.00 til 8.00. og jobber ikke noen andre timer i løpet av de to "arbeidsdager", da ville hun ikke få noe overtid fordi hun teknisk arbeidet bare seks timer en arbeidsdag og åtte neste, selv om skiftene var på rad. På den annen side, hvis skiftet strekte seg fra middag til kl. 2, ville hun få fire timer overtidslønn og to timer dobbeltbetalt lønn. På samme måte, hvis arbeidstaker jobbet fire timer hver dag fra søndag til lørdag og ikke jobbet andre dager i uken, ville hun ikke få overtid fordi hun teknisk sett bare jobbet tre dager på en uke og fire dager neste uke, selv om dagene var på rad. Hvis den ansatte jobbet onsdag til tirsdag, ville hun få betalt overtid for arbeid som ble fullført på tirsdag.

Hvordan å beregne dobbelt tid lønn

Mens beregning av grunnleggende overtid kan være vanskelig, og mange mennesker stole på en tids-og-halv kalkulator for å finne ut hva overtidstakten kan være, er dobbeltbetalt lite enklere å finne ut fordi i stedet for å beregne 1,5 ganger opprinnelig timelønn, du trenger bare dobbelt opprinnelig timelønn. Med andre ord, hvis noen tjener $ 15 i timen, vil han tjene $ 22,50 (1,5 ganger $ 15) for de fleste overtidsarbeid og $ 30 (2 ganger $ 15) for dobbelt tid.

Ting blir litt mer komplekse når du beregner overtidslønn for en ansatt som du må først finne ut av timeprisen. Hvis en ansatt er betalt en årlig lønn, må du dividere det nummeret først etter antall uker i et år (52), deretter med antall timer i en uke (40). Dette gir deg arbeidstakers timepris, som du deretter kan bruke til å beregne overtid. For eksempel, hvis en ansatt mottar $ 60.000 i året, vil hun tjene $ 1,153,85 per uke ($ 60,000 delt på 52) og $ 28,85 per time ($ 1,153,85 divisjonert med 40). Det betyr at hennes grunnleggende overtidshastighet vil være $ 43,27 ($ 28,85 ganger 1,5), og den dobbelte tidsrenten vil være $ 57,70 ($ 28,85 ganger to).