Hvordan utvikle en bemanningsplan

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enten du trenger å møte et bestemt bemanningsbehov eller gjøre justeringer på grunn av en reduksjon i bemanningen, vil utviklingen av en bemanningsplan hjelpe deg bedre å forstå hvilke prosjekter eller oppgaver dekket og hvor det er mulig medarbeidere mangler.

Forstå nåværende bemanningsbehov (dvs. for en hendelse, for et program eller for generell drift). Tenk på dem som kategorier og opprett en seksjon for hver (dvs. spesielle hendelser, bedriftsrelasjoner, markedsføring og kommunikasjon).

Oppgi nøkkelkomponentene i hver kategori (det vil si for spesielle arrangementer du kan liste årlige Black Tie Event, Annual Retreat eller Fall Conference).

Oppgi navnet på personen som for tiden administrerer hver komponent. Hvis det nåværende oppdraget har en bestemt tidsramme, gjør du et notat ved siden av personens navn.

Bestem hvor det finnes hull. Når du har fullført listen, se på områdene som ikke er tilstrekkelig bemannet. Vurder om du har en ansatt som kan fylle behovet eller om du trenger ekstra bemanningsressurser.

Lag en rapport basert på listen din, og del med nåværende medarbeider eller Human Resources for å utvikle en strategi for å møte bemanningsbehov.

Tips

  • Sjekk med dine ansatte for å se om det er oppgaver som ikke er dekket for øyeblikket på grunn av begrenset bemanning. Utvikling av denne planen bør være et samarbeid.

Advarsel

Vær realistisk. Hvis ressursene er begrensede, må du kanskje prioritere hvilke behov som må oppfylles.