Hvordan utvikle en bemanningsplan for en helsepersonell

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det primære målet med helsevesenet i hjemmet er å gi høyest grad av helsetjenester til pasienter og klienter, samtidig som det opprettholdes fornuftige arbeidsbelastninger for ansatte. Bemanning på arbeidsplassen er en utfordring for alle bedriftseiere eller menneskelige ansatte. Men med nøye oppmerksomhet til dine bemanningsbehov og din menneskelige kapitalkompetanse, kan du sikre at dine kunder og pasienter får optimal omsorg og oppmerksomhet.

Rekruttering og utvelgelse

Se gjennom rekruttering og valgprosess. Bestem om du tiltrekker kvalifiserte, erfarne og pålitelige søkere. Telefonskjerm og ansikt-til-ansikt Intervjuer legger lys på søkeres nivå av engasjement og arbeidsetikk, som er to viktige egenskaper for helsepersonell. Kontroller referanser for alle søkere du velger som kandidater for å få så mye informasjon som mulig om jobbhistorikk, punktlighet og pålitelighet. Dette er tre av de viktigste egenskapene som arbeidsgivere ser etter i kandidater, særlig i helsevesenet hvor pasientomsorgen gjøres i en uavhengig, hjemme-basert innstilling.

Se på kundesiden din og fastslå pasientomsorgsbehov, basert på månedlige prognoser, ukentlige tidsplaner og daglige pasientomsorg. Spør kundene dine hvis de er klar over eventuelle forventede eller forestående endringer i helsevesenets behov. Anslå det totale antall timer som er nødvendig for å møte pasientens behov for hver skift og generelle pasientomsorg behov for lengre perioder på månedlig eller kvartalsvis basis.

Forbered et kart over nåværende stabs tilgjengelighet og konstruer en mock tidsplan basert på dagens bemanningsmodeller. Ta hensyn til uventede hendelser, som for eksempel arbeidstid for sykdom, ferie eller personlig tid. Fordel potensielle planleggingskalendere til dine ansatte for å få sine planleggingsinnstillinger. Factoring i dine ansattes ønskede planlegging går langt i å oppnå ansattes tilfredshet og moral. Dette formidler meldingen om at du er kjent med ansattes balanse mellom arbeid og liv og ønsker å vurdere disse faktorene når du planlegger dekning for ditt hjemmepersonell.

Poll ditt ledelsesteam eller personalavdeling om fordeler og ulemper med ledelsesbaserte bemanningsplaner mot ansattstyrte skiftbud. En ledelsesdrevet bemanning og planleggingsplan krever oppmerksomhet til logistikk og pasientbehov. Bud for skift kan noen ganger fungere bra fordi ansatte ofte har en følelse av hva som fungerer for dem og deres kolleger. På den annen side kan skiftbud utgjøre et utfordrende logisk puslespill dersom ansatte vie for de mest ønskelige skift uten hensyn til pasientomsorgskrav.

Tips

  • Pass på å vurdere eventuelle ekstraordinære behov dine pasienter og klienter kan ha. Hvis du har hjemmepersonell med spesialiserte ferdigheter til å ta vare på pasienter med hjerte-, onkologiske eller andre helseproblemer, ta hensyn til disse behovene når du utvikler din personaleplan og tilordner leverandørpleie.

Advarsel

Forskningsarbeidslover om arbeidstider, bruddider og forskjeller mellom tilsyns- og personalroller for å sikre at du overholder gjeldende lover og forskrifter i din jurisdiksjon. Nyttige retningslinjer for dette spørsmålet er lagt ut på Nasjonalt Arbeidsforholdsråd og US Department of Labor, Wage og Hour Division.

Anbefalt