Hvordan kjøpe frisørsalong møbler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan kjøpe frisørsalong møbler. Å åpne en frisørsalong er en drøm som går i oppfyllelse for noen stylister. Det er viktig at alle detaljer er korrekte når du starter en ny bedrift, eller omdirigerer den gamle. Derfor vil du ha salongmøbler som passer til dine praktiske behov og passer til din stil.

Kjøp en frisør styling stol. Dette kan inneholde funksjoner som polstrede nakkestøtter eller hydrauliske heiser, og kan brukes til både shampooing og kutting av hår. Noen stoler kan huse booster seter, som hjelper hvis du planlegger å betjene barn.

Velg en sjampo bolle for å legge til i salongmøbler. De fleste sjampo skåler inkluderer en pute for kundehals og en sil over overløpet for å redusere tøfler.Vanntett eller vaskbar polstring bidrar til å beskytte mot flekker fra sjampo og fargestoffer, mens bærbare sjampo-skåler er justerbare, og du kan enkelt flytte dem hvis du trenger det.

Velg salongstasjoner for frisørene dine. Hvert stykke stasjonsmøbler skal kunne dreie og rulle, og du vil ha modeller med flyttbare skuffer for enkel tilgang og rengjøring. Se etter de med utvendige rom, som kan holde verktøy og tilbehør.

Finn en resepsjon. Det er her kundene vil logge inn og betale for sine tjenester. Du vil at den skal være stor nok til å holde en datamaskin, telefon, register og avtalebok. Siden det også er en av de første tingene folk ser når de går inn, sørg for at det ser ut til å være organisert.

Kjøp salongmatter for å justere gulvet under stolene dine. Disse kommer i alle slags materialer, fra marmor til vinyl, og vokter mot hår og skoutskrifter. Se etter anti-tretthet materialer med en produsent garanti for å holde møbler som nye.

Advarsel

Kjenn alltid din salongstols maksimale belastning før du tillater lånetakerne på stolene. Noen stoler støtter opptil 400 lb, mens andre støtter mindre.