Hvordan starte en Mobile Home Repair Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan starte en Mobile Home Repair Business. Starte en reparasjonsvirksomhet for mobilt hjem er et naturlig skritt for entreprenøren som har erfaring med boligbygging eller som håndverksmann. Med de riktige verktøyene og riktig kunnskap kan du starte en reparasjonsvirksomhet for mobile hjem rett ut av huset ditt.

Få de riktige lisensene til å reparere husvogner. Noen stater krever en mekanisk entreprenørlisens for å arbeide med oppvarming og luft, en generell entreprenørlisens for reparasjoner og tillegg og en spesialkonsesjon til arbeid på produserte boliger. Du må ha alle nødvendige lisenser før du kan starte din egen virksomhet.

Vet hvordan du reparerer stuger før du starter din bedrift. Selv om du ikke trenger en formell utdanning, må du vite hvordan du leser og utformer tegninger, setter inn et bud eller forslag, får byggetillatelser og foretar reparasjoner.

Hold en portefølje av større prosjekter som du har fullført. Inkluder referanser fra fornøyde husvogner. Boligeiere føler seg mer komfortable ved hjelp av en person som har eksempler på håndverk, så du har det beste med et rykte for kvalitetsarbeid.

Kjenn generell ledelse ferdigheter sammen med å forstå innsats og outs av å jobbe med kraftverktøy. Du trenger kunnskap innen markedsføring, regnskap og økonomi.

Registrer virksomheten din. Sørg for at du har de riktige lisensene og forsikringene for å drive virksomhet i staten, og husk at du må ha forsikring som dekker ikke bare deg og arbeidstakere, men også eventuelle skader som kan oppstå i et mobilhjem du reparerer.

Sett fleksible timer. De fleste villaeiere ønsker å være til stede når noen er hjemme. Du må stille dine timer slik at du kan møte med huseiere om kvelden eller i helgene. Du må også ha noen tilgjengelig for å svare på bedrifts telefonen din i løpet av dagen.

Advarsel

Sjekk alle statlige, by- og fylkeslover og hold deg i overensstemmelse med dem alle.