Hva er definisjonen av arbeidskraftutvikling?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidskraftutvikling er et begrep som brukes til å beskrive sysselsettingstiltakstjenester som tilbys av byråer og regjeringsprogrammer. Over hele USA, omfatter byer og små samfunn arbeidskraftutvikling fordi det er en viktig komponent i å skape, opprettholde og beholde en levedyktig arbeidsstyrke. Gjennom arbeidskraftutvikling kan samfunnene skape sosial og økonomisk velstand.

Vekst

I følge Global Inclusion Strategies kan arbeidskraftutvikling hjelpe bedrifter og små bedrifter til å tappe inn i nye markeder og vokse nasjonalt eller globalt. Gjennom arbeidskraftutvikling kan bedrifter øke sin kulturelle kompetanse og potensielt skape en internasjonal tilstedeværelse.

Trening

Arbeidskraftutvikling fokuserer ikke bare på hele fellesskapet, men fokuserer også på enkeltpersoner. Gjennom arbeidskraftutvikling får enkeltpersoner opplæring som øker kompetansen og gjør dem til en større ressurs i arbeidskraften.

fordeler

Arbeidskraftutvikling gir hjelp til de som er arbeidsledige eller er veteraner. Ifølge Indiana Department of Workforce Development, kan enkeltpersoner som finner det vanskelig å reentere arbeidsstyrken, dra nytte av tjenestene som mange arbeidsstyrkeutviklingsbyråer tilbyr, for eksempel jobbtilpasning.

Leaders

Ledelseutvikling er også viktig for å sikre en sterk arbeidsstyrke. Gjennom arbeidskraftutvikling øker kapasiteten til lokale ledere, og de er bedre rustet til å skape nye muligheter og rekruttere flere individer i arbeidsstyrken.

Betydning

Offentlige arbeidsstyrkeutviklingsavdelinger er fokusert på fremtidens samfunn. Disse organisasjonene gir karriere mulighet leting for ungdom inn i arbeidsstyrken.