Hvordan starter jeg en sykepleiebedrift i Maryland?

Anonim

Starte en sykepleie byrå virksomhet krever detaljert kunnskap om sykepleie. Beslut om hva slags tjenester byrået vil tilby - om de vil være medisinske, ikke-medisinske eller begge deler - og om byrået vil rekruttere sine egne tjenesteleverandører eller outsource til rekrutteringsselskaper. På grunn av trening og sertifisering som kreves for sykepleie, tilbyr universiteter og medisinske opplæringsinstitusjoner den beste kilden til sykepleiere. Du må utvikle og vedlikeholde en database, samt et samarbeidsforhold med klienter for å kunne administrere en sykepleievirksomhet.

Registrer byrået. Et sykepleiebyrå er en virksomhet som tilbyr helsetjenester og derfor bør registreres hos Maryland Department of Taxation and Assessments. Du vil bli bedt om å oppgi type og struktur for virksomheten og et sertifikat vil bli utstedt for en privat bedrift.

Søk om en lisens for å drive byrået fra Maryland State Office of Healthcare Quality og Department of Health and Mental Hygiene. Dette vil kreve at lokalene som skal etableres, oppfyller krav til plassering og hygiene.

Få en bånd og feilbehandling forsikring lisens fra et forsikringsselskap som har helse-pakker. Dette vil sikre en jevn praksis og vil forberede seg til nødssituasjoner samt ulykker som oppstår, noe som kan kreve bosetninger og monetær kompensasjon.

Designkontrakter for sykepleiere å bli anskaffet ved hjelp av en praktiserende advokat. Kontraktene bør inneholde arbeidsbetingelser, lønn, ytelser, forsikring og andre krav til sykepleierne som er innvilget. Sykepleierne må for eksempel få arbeidsbevis fra Maryland Board of Nursing før de kan trene i staten.

Sett opp et kontor. Det er her koordinering, kontorlig og ledelse plikter vil bli preformed. Lokalene skal overholde retningslinjene for lokale myndigheter.

Kjøp kontorutstyr. Oppnå møbler og møbler i henhold til rom- og personalkrav. Kjøp utstyr som telefoner, fakser, datamaskiner, skrivere og kopimaskiner som skal brukes innenfor kontorlokaler.

Forbered jobbsøknader for sykepleiere å bli rekruttert. Disse bør fange plassene for mulig ansettelse, utdanningskrav, vilkår for forpliktelse og tidsplaner for kontrakt fornyelse når de gjelder.

Annonser i lokalsamfunnet, helseinstitusjoner og på Internett. De offisielle gule sidene, lokale medier og direktemeldinger er gode steder å begynne. Den typen markedsføring du utfører vil bli bestemt av markedsføringsbudsjettet. Direkte mail er et rimelig alternativ, mens avis og tv-reklame vil bety mer utgifter.

Rekruttere sykepleiere. Du kan engasjere et konsulentfirma som omhandler medisinsk personell eller tilknyttede rekrutterere for å finne, veterinær og rekruttere kandidater på dine vegne. Et annet alternativ er å plassere annonser i media og gjennomføre intervjuer. Sykepleiere kan da bli registrert på fulltidsbasis eller som deltidsansatte, avhengig av klientell og budsjettbestemmelser. Universiteter er et godt valg for kandidater som er ivrige etter å få erfaring og tjene samfunnet.