Hvordan bli en kaffemegler

Anonim

Personer med stor interesse for forretninger og som elsker kaffe kan vurdere jobben til en kaffemegler. Kaffemeglere legger til selskaper eller bedrifter som trenger å kjøpe kaffe sammen med selskapene som selger kaffe, og de tjener fortjeneste mens de gjør dette. Å bli en kaffemegler er ikke vanskelig, selv om det tar litt tid å oppnå.

Skaff deg en grad i handel eller økonomi. Mens denne typen grad ikke er absolutt nødvendig for å bli en kaffemegler, er det ganske nyttig. Å ha denne bakgrunnen kan hjelpe deg med å forstå forretningen om å bli en kaffemegler, og det vil hjelpe deg å bli mer vellykket i jobben din. Forretningsklasser er også en god opplevelse for noen som prøver å bli en kaffemegler.

Pass på at du har de riktige ferdighetene. Fremfor alt må kaffemeglere ha salgsmessige ferdigheter for å være virkelig vellykkede i denne virksomheten. I denne virksomheten vil du håndtere mange forskjellige typer mennesker, og du må vite hvordan du forhandler for å lande de virkelig gode avtalene. Opplæring i detaljhandelssituasjoner eller salgsjobber er en bonus for de som ønsker å bli en kaffemegler.

Studere kaffebransjen Det er viktig å være veldig kjent med handel og å lære om handelssesonger, hvilke land handler kaffe, store leverandører, kaffesorter, og hvordan kaffe og te blir gradert. All denne informasjonen kan være selvlært, hvis personen har et engasjement for kaffemeglervirksomheten og vedholdenhet for å beholde den.

Stå ut i kaffemeglervirksomheten. For å være vellykket som kaffebyrå, må du tilby kvalitetsprodukter. Det er også viktig å skille seg ut i bransjen, slik at du blir valgt før andre kaffemeglere tilgjengelig for å hjelpe kunder og leverandører. Tilbyr utmerket service, og sikte på å være den mest kunnskapsrike megleren i bransjen. Du kan også vurdere å redusere nisjen, for eksempel bare å jobbe med økologisk eller rettferdig handelskaffe.

Anbefalt