Hvordan får jeg en EPA-sertifisering i Jacksonville, Florida?

Anonim

Miljøvernbyrået er en arm i den føderale regjeringen som er ansvarlig for å beskytte menneskers helse og miljø. ØPA gjør dette gjennom regulering, utdanning, forskning og strategisk samarbeid. Det tilbyr flere sertifiseringer, men en som er vanlig kreves er EPA Section 608 Technician Certification. I Luftfartslovens § 608 fastsetter EPA forskrifter for å minimere utslipp av kjølemidler i miljøet. Det krever at alle teknikere som arbeider med stasjonært kjøle- eller klimaanlegg, sertifiseres gjennom et EPA-godkjent tekniker sertifiseringsprogram.

Bestem hvilken type sertifisering du trenger. Din arbeidsgiver bør spesifisere hvilket nivå av sertifisering som kreves. Fire nivåer av sertifisering er tilgjengelig. Type I er det enkleste med en åpen bokstest og kan gjøres online. Det er imidlertid bare egnet for teknikere som arbeider med små apparater som inneholder 5 kg kjølemiddel eller mindre. Type II-sertifisering er nødvendig for teknikere som betjener eller avhender høytrykksapparater. Type III-sertifisering er for de som bare betjener eller avhender lavtrykksapparater. Universell sertifisering omfatter alle tre typer.

Delta i et sertifiseringsforberedende program i ditt område. Disse programmene er laget for å forberede teknikere til sertifiseringstesten. Noen programmer er levende og andre er bare studere hjelpemidler. HVAC grossister tilbyr ofte slike programmer eller kan anbefale en. Forberedende programmer blir ikke vurdert eller godkjent av EPA, så det anbefales å finne en som er anbefalt av teknikere som allerede har bestått sertifiseringstesten.

Registrer deg med et godkjent sertifiseringsprogram for å ta testen. Med mindre du tester for en type I-sertifisering, må du ta eksamen på det godkjente testanlegget. En liste over EPA-godkjente sertifiseringsprogrammer og testanlegg er tilgjengelig i Ozone Layer Protection-delen av EPAs nettsted.

Ta prøven. Hver sertifiseringstype er dekket av 25 spørsmål om EPA regelverk og 25 spørsmål om gjenvinning / fjerning prosedyrer spesifikt for dette området. Universelle sertifiseringseksaminer inneholder 75 gjenvinningsspørsmål (dekker hver type) og 25 generelle reguleringsspørsmål. Typer II, III og de universelle eksamenene er alle lukket bok og proctored. Du må svare på 70% av spørsmålene riktig for å kunne bestå. Gebyrer for testing kan variere etter anlegg, men er vanligvis $ 35 i oktober 2010. Opplærings- og eksamensavgifter varierer etter selskap.

Anbefalt