Hvordan skrive en forretnings Forecast

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedrifter liker ikke usikkerhet, men usikkerhet er en uunngåelig del av alle virksomheter. Å ha sikkerhet gjør det mulig for bedrifter å planlegge for fremtiden og ta beslutninger som maksimerer profitt. Ikke å ha sikkerhet betyr at bedrifter må gjette på de effekter som deres handlinger vil ha på markedet, og også tvinger virksomheter til å engasjere seg i prognoser for å gjøre de mest hensiktsmessige forretningsbeslutninger. Disse prognosene må ofte kommuniseres i skriftlig form slik at de kan sendes gjennom et kontor i e-post og rapporter.

Studier data samlet inn gjennom markedsundersøkelser, for eksempel salgstall og undersøkelser.

Etablere et årsakssammenheng mellom handlingene som utføres av virksomheten og effektene som disse handlingene har på virksomheten og markedet.

Vurder alle de tingene som virksomheten skal gjøre, for eksempel produktutvikling, reklame og kundeservice.

Forklar dagens markedssituasjon, for eksempel etterspørselen etter noen produkter og tjenester over andre. Inkluder data som viser etterspørsel etter en bestemt type produkt som selskapet kan bringe til markedet. Forståelse av markedssituasjonen er avgjørende fordi endringer, for eksempel økning eller nedgang i forbrukernes kjøpekraft, kan endre hvordan forretningsmessige tiltak påvirker salget.

Ta med eventuelle ekspertuttalelser om endringer i markedet eller endringer i driftsprosedyrene i selskapet. Også peke ut resultatene av eventuelle salgssimulasjonsprognoser programvare.

Identifiser hvilke produkter virksomheten skal utvikle og hvilke funksjoner disse produktene vil ha.

Pek på hvor produktene vil bli markedsført og forklare hvordan produktegenskaper og priser vil appellere til kunder.

Inkluder data om effekten av ulike typer annonsering på salg. Dette kan inkludere data tatt fra reklameinnsats utført av selskapet selv og også av andre selskaper. Inkluder også spesifikt hvordan disse annonsene vil appellere til kunder.

Beskriv det nåværende offentlige bildet av selskapet og forklare hvordan dette kan påvirke salget.

Beskriv i klart språk nøyaktig hva virksomheten trenger å gjøre.

Tips

  • Prognoser må være datastyrt for å bevise for både forretningsmedlemmer og investorer at trender vil fortsette å generere de samme resultatene.

    Du kan kombinere flere prognosemetoder for å maksimere nøyaktigheten av prognosene.

Advarsel

Prognoser kan aldri forutsi fremtiden. Ikke bare er det for mange variabler, men virksomhetenes handlinger som svar på prognosen kan påvirke fremtiden.

Alle typer virksomhetsskriving bør forbli fokusert på målet for hånd for å minimere lesetid og forståelse.