Hvordan få småbedriftslån til kvinner med dårlig kreditt

Anonim

Det kan være svært vanskelig for en kvinne å få en liten bedrift lån med dårlig kreditt. Hvis din personlige kreditt historie er fylt med samlinger, dommer og betalinger som er 30, 60 eller 90 dager forfalt, vil det være en oppoverbakke kamp for å få et lån. For å gjøre det, må du konsentrere deg om de to av de "tre C's". Kreditten din er allerede dårlig, men hvis du har kapasitet og sikkerhet, vil du få en bedre sjanse til å skaffe deg småbedriftslånet.

Forskningsbanker for å finne en som passer for dine behov. Det er banker som vil hjelpe en kvinne til å skaffe en liten bedrift lån selv med dårlig kreditt. Vær imidlertid forsiktig, da de kan belaste deg for høyt høye renter og store avgifter for å dekke deres potensielle fremtidige tap. Prøv å finne finansinstitusjoner med spesiell finansiering for kvinner og minoritetseide bedrifter. De har en tendens til å ha forskjellige kriterier for å hjelpe kvinner og minoriteter til å skaffe småbedriftslån ved å slappe av i forhold til lån og verdi-til-inntekter.

Skriv en detaljert forklaring på kreditthistorikken din. Kredittrapporter viser bare hva du har betalt i tide og hva du ikke har. De lister ikke omstendighetene som førte til dine problemer. Hvis din dårlige kreditt er fra en tid da medisinske problemer setter deg ut av arbeid, er det mer tilgivelig enn bare overforbruk og ikke betaler regningene dine.

Demonstrere kapasiteten til å tilbakebetale lånet. Kreditten din kan ha vært skummel på et personlig nivå, men hvis bedriften din har det bra, og du kan vise at du gir tilstrekkelig gjeldstjeneste dekning, har du en god sjanse til å bli godkjent. En god gjeldstjeneste dekning er vanligvis rundt 1,20: 1. Dette betyr at du tar inn en dollar og tjue cent i inntekt for hver eneste dollar i utgifter. Jo høyere forholdet er, desto bedre er ditt utsikter.

Gi banken tilstrekkelig sikkerhet. Jo mer flytende sikkerheten (dvs. jo lettere omregnet til kontanter), jo bedre. Hvis du kan sikre lånet med kontanter, et depositum eller penger på en sparekonto, kan banken ikke engang kjøre en kredittsjekk. Likevel er kontanter sikrede lån sjeldne, så du vil sannsynligvis tilby eiendomsmegling, forretningsmessige eiendeler eller utstyr. Det er forskjellige standarder for utlånsverdi, avhengig av hvilken type sikkerhet. For eksempel, et kjøretøy, i motsetning til et hus, avskrives i verdi hvert år. Derfor kan banken bare låne opptil 60 eller 70 prosent av verdien, mens de kan gå til 80 prosent for et hjem.

Anbefalt