Slik får du en brukt bilforhandlers lisens

Anonim

Mange spesielle privilegier kommer med å ha et bruktbilforhandleres lisens. Du kan gå til eksklusive "dealer only" auto auksjoner, bruke forhandler transportplater på bilene dine, og til og med kjøpe og selge biler raskt for å tjene ekstra penger. De nøyaktige prosedyrene varierer litt fra stat til stat, men her er de grunnleggende trinnene du må ta for å få forhandlerens lisens.

Få din kreditt i best mulig form. Dette er viktig når du starter noen form for virksomhet, spesielt i bilsalg, der du sannsynligvis må være bundet og forsikret. For å kvalifisere for en obligasjon og kommersiell forsikring til en rimelig pris, må kredittpoengene dine være relativt gode, så jo raskere kan du begynne å jobbe med dette bedre.

Sikre en kommersiell eiendom som har nok plass til minst ti biler. Å ha en bil mye eller kommersiell eiendom er en av de største hindringene du trenger å hoppe for å få forhandlerens lisens, og nesten alle stater krever noe av dette i varierende grad. Hvis du finner en forretningspartner, kan du kutte kostnadene betydelig, men uansett må du ha en eiendom lined opp før du søker.

Kontakt din stat for å få de spesifikke søknadsdokumenter, samt all informasjon om deres eksakte krav. De fleste stater har en hel informasjonspakke som inneholder søknaden, og kan hentes personlig hos byrået (vanligvis DMV) som håndterer forhandlerens lisenser.

Fullfør søknaden, sørg for at du oppfyller alle kravene, og send det omgående til det riktige statlige byrået. Det er viktig å få bånd, forsikring og alt annet staten krever at du har. Vanligvis vil du være pålagt å være lisensiert, bundet, forsikret, ha en kommersiell eiendom, og ikke skylder noen utestående gjeld til statens avdelingsavdeling. Hvis du ikke oppfyller noen av de spesifikke kravene som staten har lagt ut, kan søknaden din bli nektet, så sørg for at du er veldig grundig og ikke gå glipp av noe.

Planlegg og fullfør eventuelle nødvendige eiendomsinspeksjoner. De fleste stater vil sende en inspektør ut for å verifisere at mye eller næringseiendom overholder retningslinjene sine. Dette er vanligvis det siste trinnet i godkjenningsprosessen, så vær så proaktiv som mulig om å få dette gjort.

Se gjennom lisensen din og kontroller at informasjonen din er korrekt. Du må lese over lisensen din sammen med andre dokumenter fra staten for å forsikre deg om at informasjonen din er korrekt, og gi beskjed til det rette byrået for å gjøre eventuelle korreksjoner hvis du finner en feil.

Anbefalt