Revisjons sjekkliste for små bedrifter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En revisjon er en offisiell undersøkelse av en bedrift, enkeltperson, produkt, prosess eller system. Finansiell revisjon er kanskje den mest kjente, da det gjennomføres økonomiske revisjoner for regnskapsprosesser for enkeltpersoner og bedrifter hver dag. En bedriftseier eller leder kan også gjennomføre en fullstendig revisjon av virksomheten som kan omfatte en undersøkelse av ledelsesprosedyrer eller ansattes tilfredshet. En revisjon av småbedrifter kan også vurdere forretningsmessige eiendeler og prosesser fra lagerstyring til markedsføringsstrategier og fraktpraksis.

Ledelsesrevisjon

Ledelsesrevisjonen handler om grunnleggende for virksomheten som etablering av en forretningsoppgaveoppgave og verifisering av at oppdragsgiveren blir konsekvent beæret gjennom forretningspraksis. En del av revisjonen bør også undersøke prosessene for å holde oversikt over kundedatabaser, salg og budsjetthåndhevelse. Ledelsesrevisjonen tar også aksjer av selskapets personell også. Revisjonen kan omfatte en til en intervju med ansatte og ledere for å verifisere at alle forstår jobbforventningene og føler seg tilstrekkelig opplært i stillinger. Småbedriftsrevisjoner bør også verifisere at ansatte føler seg komfortable med veileder og ledelse, og at de har et pålitelig middel til å bidra med ideer og metoder for forbedring av arbeidet.

Operasjonskontroll

Operasjonens del av en revisjon for småbedrifter deltar dypt inn i driftsstrukturen i en bedrift, og inkluderer en titt på selskapets forhold til leverandører og leverandører i tillegg til håndtering av lager, betalinger og levering av tjenester. Revisjonen vil se på om virksomheten har en plan på plass for rettidig mottak, bearbeiding og frakt av lager og forsyninger. En undersøkelse av småbedrifter skal også verifisere at selskapet opprettholder sikkerhetsopplysninger og oppfyller nødvendige OSHA-standarder fastsatt av Arbeidssikkerhets- og helsedirektoratet angående arbeidstakeresikkerhet og riktig håndtering av utstyr og materialer. Revisjonen kan også se på om virksomheten har en policy om riktig avhending av avfall og redusere miljøpåvirkning av virksomheten.

Finansiell revisjon

Den økonomiske delen av en revisjon av småbedrifter undersøker generelle bokføring og regnskapsmessig praksis for virksomheten. Under tilsynet kan ledere og revisorer verifisere totalene av forretningsmessige eiendeler som utstyrs- og eiendomsverdier, kontanter, varelager, aksjer og utestående kundefordringer og kundefordringer. En finansiell undersøkelse innebærer også gjennomgang av nåværende og fremtidige økonomiske planer, samt låneforslag, skattedokumentasjon og budsjetteringspraksis på plass for å bidra til å kontrollere utgifter og drivstoffvirksomhet.