Slik registrerer du kostnadsrapporter fra tidligere år

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Har du noen gang kommet over gamle kvitteringer og innså at de var fra en forretningsreise du hadde tatt det forrige året eller til og med året før? Du skulle ha inntatt dem på det tidspunktet for å bli registrert som utgifter for året der du hadde tatt turen, men på en måte falt disse kvittene gjennom sprekkene. Ikke vær panikk, du kan fortsatt registrere utgiftene i inneværende regnskapsår, selv om de var fra et tidligere år, slik at du kan skrive dem av som legitime kostnader for å drive forretninger.

Registrer utgiftene som regninger, enten individuelt eller kollektivt, som en spesifisert rapport, som de deler fra begynnelsen av inneværende regnskapsår.

Legg merke til at utgiftene var fra et tidligere regnskapsår i noteringsdelen av kostnadsrapporten. Inkluder de faktiske datoene fra de opprinnelige kvittene og oppgi formålet med turen.

Tilbakebetale deg selv for utgiftene. Fordi du registrerte kvitteringene som regninger, vil de bli ansett som betalbar, som vil ha en balanse til du starter transaksjonen som vil betale dem, og dermed refusjonen.

Tips

  • Disse trinnene kan følges hvis du finner eldre kvitteringer fra ditt nåværende regnskapsår. Selv om du vil kunne registrere dem i riktig regnskapsår, å gå tilbake noen måneder eller flere måneder, og registrere dem, vil endringen rapportere for måneden for alle de følgende månedene. Det vil være lettere å registrere inntektene i din nåværende måned og notere sin opprinnelige transaksjonsdato fordi den ikke vil påvirke slutten av rapporteringen uansett.

    Hvis du har tid, kan du alltid gå inn i forrige år for å registrere utgiftene i året de pådro seg. Som med forrige tips, vil det imidlertid endre dine månedlige rapporter for det året, samt endre årsregnskapet. Hvis du bestemmer deg for å gjøre dette, må du huske å varsle regnskapsføreren slik at det kan gjøres justeringer på avkastningen.