Slik starter du en Dropship Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er på jakt etter en enkel og relativt billig forretningsoppstart, ta en titt på det voksende feltet for drop-shipping. I denne forretningsmodellen markedsfører og selger du varer, men sender ikke personlig til kunder; En partner / leverandør håndterer lager og forsendelse. Før du kan påbegynne en drop-shipping-venture, insisterer du på at virksomheten du skal håndtere, er en ærlig "toppnivå" -operatør som handler med anerkjente produsenter og har en god oversikt over kunder.

Få rett med loven

Opprett din fraktvirksomhet lovlig ved å be om et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer fra Internal Revenue Service, samt et salgsattest, hvis det er nødvendig, fra det statlige byrået som håndterer disse programmene. Du må også reservere et fiktivt navn for din bedrift og registrere det navnet med statssekretæren, fordeling av selskaper eller annet passende statlig byrå. Disse første trinnene er nødvendige for å engasjere en grossistleverandør eller partner for din virksomhet; Drop-ship leverandører vil ikke håndtere enkeltpersoner som bestiller på egen hånd og utenfor en veldefinert forretningsstruktur.

Videre til online

Bygg et levedyktig, attraktivt e-handelsnettsted, gjennom hvilket du vil godta bestillinger for produktet ditt. Den grunnleggende ideen bak fraktforsendelse er å etterlate oppfyllelse til produktleverandøren, som du vil formidle individuelle bestillinger og instruksjoner om forsendelse. Leverandøren belaster deg en engros- eller bulkpris for varen pluss frakt til kjøperen din; salgsprisen over dette tallet representerer brutto fortjenestemarginen. Du kan etablere et "frittstående" nettsted som selger uavhengig av hverandre eller brett operasjonen din til en større e-forhandler som eBay eller Shopify som tilbyr salgsplattformer - og et bredt målmarked - til små bedrifter. Vekt kostnadene ved sistnevnte tilnærming med kostnadene involvert i å kjøre ditt eget nettsted og forsøke å utvikle klientell alene.

Hooking Suppliers

Søk etter ønskelige leverandører av produktet ditt og opprett et forretningsforhold ved å kontakte sine salgsrepresentanter og fullføre eventuelle applikasjoner de trenger; dette kan ofte gjøres online eller over telefonen. Du kan søke på Google ved å legge til navnet på produktet ditt, eller din linje, til «grossist», «distributør», «bulk» eller «leverandør». Du kan også kontakte originale produsenter av produktet ditt hvis de er villige til å jobbe med oppstart av bedrifter eller betale for en grossistkatalog som bryter ned leverandører etter produkttype, plassering og andre parametere. Unngå "drop-shipping" som et søkeord, da du sannsynligvis vil møte svindelene og de skyggefulle aktørene som har gjort denne forretningsmodellen til en svindelfylt minfelt.

Går Live

Fullfør oppføringene eller auksjonene på nettstedet ditt, og sett opp en PayPal-bedriftskonto eller et annet pålitelig betalingssystem for betaling for å motta betalinger fra kundene dine. Når bestillinger kommer inn, bekreft salget via e-post, og følg opp med kunden for å sikre at leveringen er gjort og produktet er tilfredsstillende. Hvis det oppstår forsinkelser i forsendelsen, eller hvis det oppstår et annet problem med leverandøren din, og du ikke kan få det løst, ikke nøl med å trykke på tilbakebetalingsknappen. Denne løpende kontakten med etablerte kunder er en utmerket måte å få gode karakterer på e-handel nettsteder, markedsføre dine andre produkter og kontinuerlig utvikle nytt salg.