Alternative jobber med en interiørdesign grad

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Interiørdesignere studerer prinsippene for design og historien om trender innen kommersiell, industriell og boligdesign. De bruker denne kunnskapen til å skape vakre og interessante rom for folk å bo i. Imidlertid går ikke alle som uteksamineres med en interiørdesign direkte inn i dette yrket. I stedet fokuserer noen interiørdesignere på andre områder av design eller spesialiserer seg i et relatert felt.

Hjem Stager

En jobb der en interiørdesigner kan bruke mange av hans ferdigheter, er hjemmeopplæring. Home stagers spesialiserer seg på å forberede modellhjem samt private boliger som er i ferd med å gå på markedet. Et hjemmestager kan muligens kjøpe nye møbler og sette opp modellplassen, eller selgerens budsjett kan begrense ham. I disse tilfellene må hjemme stager finne kreative måter å omorganisere eksisterende møbler og innredning for å gjøre plassen så innbydende og attraktiv som mulig. Arbeidet som en hjemmestager har, kan få betydelig innvirkning på den endelige salgsprisen, og eiendomsmeglere er villige til å betale for stagers som har en rekord av godt arbeid.

Concept Artist

Interiørkonseptister organiserer faktisk ikke fysiske rom, men skaper i stedet to- og tredimensjonale representasjoner av mellomrom. Mens noen interiørdesignere gjør egne skisser for å vise til klienter, stoler andre på konseptkunstnere som har ferdigheter med maling, markører, blyanter og digital bildebehandling. En konstruktørens design koster langt mindre å produsere enn en ferdig plass og tjener som utgangspunkt for et stort designprosjekt.

Industriell design

Industriell design er opptatt av utformingen av nyttige produkter, inkludert verktøy, møbler og inventar. Interiørdesignere har forhold til feltet for industriell design siden de må velge eksisterende produkter, eller provisjon tilpassede produkter, til bruk i de romene de er ansvarlige for. Interiørdesignere som overgår til industriell design, trenger sterk kunnskap om materialer og ingeniørarbeid.

Sett Designer

En jobb som krever samme sett av ferdigheter som interiørdesign, er utformet for film, fjernsyn og teater. Sett designere arbeid med styremedlemmer og produsenter på samme måte som interiørdesignere jobber med huseiere. De jobber for å skape et bestemt humør eller fange en stil av innredning i et konstruert sett som vil fungere som bakgrunn for skuespillere på scenen eller i en filmet produksjon. Sett designere trenger å vite om interiørdesignets historie for å skape mellomrom som er overbevisende i perioder, samt forståelse av dramatisk historiefortelling for å få mellomrom foreslå noe om tegnene som beboer dem.

2016 Lønninformasjon for interiørdesignere

Interiørdesignere oppnådde en median årslønn på $ 49.810 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden fikk interiørdesignere en 25 prosentpoengslønn på $ 36.760, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. prosentile lønnen er $ 68 340, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 66 500 personer ansatt i USA som innredere.