Hvor mye får du betalt som fotballdommer?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En fotballdommer sikrer at spillets regler blir opprettholdt. Lønn for fotballdommere er avhengig av fotballforeningen; en premier league dommer tjener mer enn en college fotball dommer. Det er også noen lønnsskalaforskjeller avhengig av sted.

Generell fotballdommer Lønn

Ifølge Simply Hired er gjennomsnittlig årslønn for en fotballdommer 21.000 dollar i april 2011. Imidlertid kan beløpet øke avhengig av dommerens erfaring, staten og fordelene som følger med jobben. Dommerens lønn kan beregnes på en timepris hvor den vil variere fra $ 15 til $ 17, noe som kan oversette opp til $ 30 000 i henhold til hvor mange spill laget spiller hver sesong.

Spesifikt eksempel på fotballdommer lønn

Northern California Soccer Officials Association, som spesialiserer seg på videregående fotballkamp, ​​gir en omfattende liste over betalinger per videregående skole som er offisielt. For et universitetsspill tjener dommeren $ 68, mens for en varsity playoff-spill, tjener en dommer $ 77. Lønnen øker dersom det er færre tjenestemenn som er tildelt per spill. Hvis det bare er en dommer for spillet, kan han tjene $ 83 for et varsity-spill.

Andre fordeler inkludert i dommerbetaling

En fordel som en fotballdommer tjener er reiseutgifter som ofte oppstår når man overvåker fotballspill i andre stater eller land. Sammen med dette er innkvarteringsgodtgjørelsen dersom laget og tjenestemennene er pålagt å bli på et annet sted i løpet av spillene. Medisinske fordeler er et must for hver dommer å dekke eventuelle skader påløpt i løpet av sesongen. Andre fordeler varierer med stat og fotballforening.

Råd for jobb-søker fotballdommere

Det beste å gjøre når du ser etter en jobb som fotballdommer, er å sammenligne lønnsskalaer og fordeler med de ulike fotballforeningene i staten din. Hvis du ønsker å flytte fra frivillig eller høyskolefotball til liga fotball, vil det mest sannsynlig være en beholdning sammen med per spillbetalinger og fordeler. Lære om fotballdommer lønn er også fordelaktig når du forhandler betaling med potensielle arbeidsgivere for å tjene det du er verdt.