Hvordan utføre en dedikasjonsseremoni

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En dedikasjonsseremoni er en fin måte å gjenkjenne et forretnings- eller rekreasjonsområde. Å være i forkant med denne typen arrangement, kan være stressende, men med riktig planlegging vil arrangementet gå uten hak. Å tillate nok forberedelsestid sikrer at du har en fantastisk stressfri hendelse. Når disse hendelsene er gjort på den riktige måten, kan de være givende og spennende.

Elementer du trenger

  • Papir eller plakater

  • Sammenleggbare stoler

  • Langt bånd

  • Invitasjoner

  • Podium (valgfritt)

  • Mikrofon (valgfritt)

Bruksanvisning

Rådfør deg med forretningsfolk og viktige personer du vil ha involvert i arrangementet. Gi dem en rekke datoer og velg en som de fleste VIPene kan delta på. Så mange av disse menneskene som mulig bør delta i seremonien.

Velg en seremoniemester hvis du ikke vil emcee. Velg noen som er komfortable med å snakke foran en mengde og kunne underholde folk.

Lag invitasjoner til arrangementet. Invitasjonen skal inneholde dato og klokkeslett for arrangementet, plasseringen av arrangementet, listen over nøkkeldeltakere og annen viktig informasjon. Lag en liste over personer som vil være interessert i dedikasjonsseremonien, så vel som folk som VIP-ene ønsker å invitere.

Fremmer seremonien til lokale - og muligens nasjonale - medier. Dette inkluderer aviser, fjernsynsstasjoner, radiostasjoner og viktige Internett reportere. Opprett flyger og plakater for arrangementet og heng dem i områder der målgruppen din vil bli hyppig. Dette kan inkludere dagligvarebutikker, skoler og andre høye trafikkområder.

Send invitasjoner og lage en liste over personer som har RSVP, for å gi deg en ide om hvor mange som skal delta i dedikasjonsseremonien.

Kjøp store saks og et langt rødt bånd for et båndskåret del av dedikasjonsseremonien. Ordne om en mikrofon og podium skal være på plass hvis høyttalerne ønsker å bruke disse elementene.

Sett opp stolene, podiet, mikrofonen, båndet og andre aspekter av seremonien om morgenen på arrangementet. Vær tilgjengelig for å ta vare på eventuelle siste øyeblikk detaljer og eventuelle problemer som kan oppstå. Ta notater under seremonien for å bestemme hva som gikk bra og hva som kan forbedres for neste dedikasjonsseremoni du arrangerer.

Tips

  • Spør alltid tillatelse før du henger flyger eller plakater. Noen steder kan du ikke legge inn materialer eller bare tillate deg å legge inn dem i enkelte områder. Hvis noen forteller deg at du ikke skal legge inn en flyger, aksepter du svaret og ikke skyv motivet. Dette vil sikre at forholdet til lokale virksomheter forblir intakt.