Slik sikrer du nøyaktighet for datainngang

Anonim

Mens en kontorlig jobb kan være monotont, er nøyaktig dataregistrering nøkkelen til et selskaps bunnlinje og for å få deg til å se bra ut. Selv selv de beste kontorer er i ferd med å hindre effektiv og nøyaktig datainngang. Hvis jobben krever lange strekker på en datamaskin som legger inn data, ta noen forebyggende tiltak for å sikre at du får jobben gjort med det høyeste nivået av nøyaktighet som er mulig.

Praksis skrive hastighet og nøyaktighet med online typing tester og spill. Ikke bare vil spill som disse forbedre din skrivehastighet, de vil også spore nøyaktigheten din.

Reduser distraksjoner. Alle kontorer kommer med sin rettferdige andel av avbrudd. Mens sladder kan være morsomt, tvinger du ofte fra en dataregistrering jobber du til å starte hver gang du legger deg ned igjen. Det kan føre til avskedigelser og feil. Sett på hodetelefonene mens du utfører dataoppføring. Selv om du ikke hører på musikk, kan du stenge ut omgivelseslyd og signalere til kollegaer at du ikke skal forstyrres.

Finn en komfortabel stol. Datainngang krever at du sitter foran en datamaskin i lange tidspunkter. Bekymringer om den smerten i ryggen din fra en ubehagelig stol reduserer fokuset like mye som kontoravbrudd. Be om din bedrift for en mer komfortabel stol hvis du ikke klarer å anskaffe en på egen hånd.