Slik starter du en møbelseddelbutikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En møbelforretning kan tilby ting som brukte sofaer, senger, bord, stoler, arbeidsbord og andre møbler som er mindre enn ett år eller over 100 år gammel. Møbelsalgsinnehaveren viser møbler og hjemme dekorative gjenstander fra andre og deler fortjeneste på salg. Ingenting betales før sendingen er solgt. Møbelsendingsbutikken er et ideelt oppdrag for en person med kunnskap og kjærlighet til interiørdesign og en evne til å identifisere antikviteter og kvalitetsmøbler, utskrifter, malerier og andre hjem dekorative elementer.

Elementer du trenger

  • Retail plass

  • Glass skjermer

  • Kassaapparat

  • Datamaskin

  • Skriver

  • Salgsbilletter

  • Prislapper

  • Pickup lastebil

  • dollie

Hent oppstart inventar ved å kjøpe møbler og dekorative elementer fra ulike kilder. Dette inkluderer blant annet sikring av varer fra eierens personlige hjemmeopphold, videresalgsbutikker, garasjesalg, salg av eiendom og fra familier og venner. Samtaler og henvendelser om potensielle forsendelseselementer kommer inn når ordet kommer ut om åpningen av den nye møbelforretningen.

Planlegg designen for sendeselskapet. En kundes evne til lett å navigere gjennom sendingsbutikken vil påvirke hvor lenge han vil bli i butikken. Vis møbler og dekorative elementer i attraktive grupperinger som gir kundene innredning av ideer og gjør det mulig å navigere gjennom butikken en hyggelig og stilig opplevelse.

Rengjør møbler og dekorative gjenstander riktig. Lær riktig rengjøringsteknikker for antikviteter, møbler og dekorative gjenstander, slik at verdien ikke blir redusert på grunn av feil rengjøring. Delta på seminarer om omsorg for antikviteter og møbler eller selvstudium gjennom nettsteder, videoer, bøker og bransjens magasiner.

Pris alle forsendelser før du legger dem i lager. Hent forsendelser og antikke publikasjoner som referanser for å sikre at gjenstander ikke er drastisk underpriset eller overpriset. Vanligvis henter eiere sine sendinger dersom de ikke selger innen en viss tidsperiode eller varen er merket ned 10 prosent hver måned, det selges ikke til et bestemt prispunkt.

Katalogspesifikasjoner. Hent fraktprogramvare eller bruk en database som Microsoft Excel for å opprettholde en nøyaktig katalog over all beholdning med oppdatert informasjon til eiere. Forsendelsesprogramvare inkluderer ConsignPro og Best Consignment Shop Software.

Markedet møblerforretningen i lokale antikviteter, samfunn og kvinnelige magasiner. Bryt ut informasjonskapslene og stans for den store åpningen av møbelforretningen, som er en mulighet til å nå ut til lokalsamfunnet som kan være en hovedkilde for forsendelser. Vært i butikk antikke og samleobjekter viser og gir workshops på møbeldesign på fellessentre og til kvinnelige organisasjoner.

Tips

  • Skaff en bedriftslisens fra det lokale myndighetsstedet hvor forsendelsesbutikken vil bli lokalisert.

    Sikker forretningsforsikring.

Advarsel

Salg av brukte madrasser er generelt ulovlig, sjekk med lokale myndigheter før du selger slike varer.

Denne artikkelen er kun til informasjonsformål og bør ikke brukes som erstatning for skatt eller juridisk rådgivning.