Slik Leier Vending Machines å starte en bedrift

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er ute etter en inntektskilde med lav risiko eller investering, kan salgsautomater være en verdig investering. De krever lavt vedlikehold og gir en jevn strøm av inntekter som kan være et løft for enhver person eller bedrift. Imidlertid kan den første investeringen for en salgsautomat være flere tusen dollar, og sette den utenfor rekkevidde for mange mennesker. For å imøtekomme behovene til disse menneskene, tilbyr mange selskaper å leie salgsautomater mot et gebyr.

Bestem deg på et sted for maskinen din. Hvis du plasserer maskinene i en bedrift eller eiendom du eier, er dette en no-brainer. Hvis ikke, snakk med eieren av bygningen der du skal plassere maskinene og få en skriftlig avtale av arrangementet.

Finn en lokal salgsautomat i ditt område. Den beste måten å gjøre dette på er å finne noen salgsautomater i ditt område og sjekk merkene på maskinens sider.

Sjekk omdømmet til selskapet. Ikke alle salgsautomater fra salgsautomater er de samme, og noen tilbyr dårlige vilkår eller har dårlig service vaner. Spør kundene om virksomheten hva slags ting de ønsker å se selskapet skifte.

Forhandle en kontrakt med salgsautomaten. Noen leverandører vil la deg betale for salgsautomaten med en prosentandel av fortjenesten din, mens andre vil ha en flat månedlig avgift. Prøv å forhandle rabatter eller bedre provisjonspriser, spesielt hvis du leier flere maskiner. Det er vanligvis en god ide å fastsette i kontrakten at utleiefirmaet vil gjenopprette maskinene.

Sjekk salgsautomatene regelmessig for å sikre at avtalen din blir opprettholdt. Alle leverandører gjør sporadiske feil, og å sjekke at maskinene dine sørger for at feilene er korrigert raskt.

Advarsel

Aldri enig i en leiekontrakt som holder deg ansvarlig for skade på salgsautomatene.

Anbefalt