Hvordan oppretter jeg en Merchandising Calendar?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En merchandising kalenderen er et markedsføringsverktøy som brukes av bedrifter til å plotte ut markedsaktiviteter over en lengre periode. Det er veldig nyttig som et kommunikasjonsverktøy som viser andre ansatte tidsplanen for ulike reklamekampanjer og andre viktige markedsføringshendelser for selskapet. De mer kompliserte merchandising kalendere følger produktene fra produksjon gjennom evaluering og inn i butikker, etterfulgt av mer fullstendig undersøkelse av deres suksess i markedet.

Lag en Merchandising Calendar

Den enkleste form for kalenderen er en liste over alle markedsføringshendelser som samarbeider for å etablere produkter eller tjenester.Dette inkluderer hvor lang tid annonsene skal kjøre, hvor lenge reklametavler kommer opp og eventuelle rabattdager eller spesialtilbud. Du kan også opprette en mer generell kalender for virksomheten din, som fokuserer i stedet på primære forretningsaktiviteter, med markedsføring bare som delmengde. Dette lar deg inkludere andre viktige hendelser som møter med andre bedriftsledere og viktige organisasjonsaktiviteter. Du legger enkelt en arbeidsorientert kalender som du kan legge på et skrivebord eller pinne opp på veggen, og reserverer det for merchandising informasjon.

Den mer kompliserte typen kalenderen krever et Gantt-diagram, som er et cellebasert diagram som viser tidselementene horisontalt (for eksempel dager eller uker) og deretter all planlegging, produksjon, forfremmelse og evalueringsaktiviteter langs den vertikale aksen. Cellene er skyggelagt i avhengig av hvor lenge hver aktivitet varer, slik at du kan se hvilke aktiviteter som overlapper. Disse diagrammene kan opprettes i Excel eller et lignende program, og kan gjenbrukes med hvert produkt.

Nedlasting av programvare

Som merchandising programvare er blitt mer populær, tilbyr flere selskaper nedlastbare alternativer slik at du kan kjøpe et merchandising kalenderprogram eller pakke online. Mange av disse programmene gir deg mulighet til å teste programvaren i en viss tidsperiode, noe som er nyttig for de som vil sikre at programvaren har alle funksjonene du trenger. Å være i stand til å sjekke ut ferdige aktiviteter eller ha oppgaver automatisk omorganisert basert på parametere, er svært viktig for enkelte bedrifter.

Noen av de mest populære programmene inkluderer MerchanNet 4.0, Sofmos Calendar, Googles Delphi Calendar og ApPHP Calendar. Før du kjøper et nytt program, må du kontrollere alle egenskapene til ditt nåværende programvaresystem for å sikre at kalendere som allerede er inkludert i systemet, ikke kan brukes i stedet.