California statlige krav til å starte en førskole

Innholdsfortegnelse:

Anonim

California tjenestemenn har gjort førskolen en prioritet. Ifølge statsstatistikkanalyse deltok 62 prosent av alle førskolealder i California i 2011 i en av statens 12 200 lisensierte barnehager og barnehager. Å åpne en førskole kommer med stort ansvar: Du hjelper barna til å legge grunnlaget for suksess i skolen. Før du begynner en barnehage, bli kjent med regler, forskrifter og markedsforhold for tidlig utdannelse i Golden State.

Lisensieringskrav

California lov krever de fleste førskoler å få lisensiering fra Fellesskapet Care Licensing Division av staten Department of Social Services. Ethvert program som opererer utenfor hjemmet og overvåker barn må gå gjennom lisensiering. Staten tar ut bøter på opptil $ 200 for hver dag med ulisensiert operasjon. For å få en lisens, må operatørene delta i en orientering som dekker søknadsprosessen og operasjonene og arkiveringsaspekter av førskoleeierskap. Orienteringer er planlagt over hele staten. Finn en tidsplan ved å ringe ditt regionale lisensieringskontor. Når førskolen har sine operasjonelle lisenser, må de vise dokumentene på deres anlegg. Førskoleoperatører må sjekke med sine lokale myndigheter for å se om de trenger byfirma lisensiering også.

Hvorfor lisensiering?

Lisensiering lar staten kontrollere at en barnehage tar grunnleggende helse- og sikkerhetsbeskyttelsesforanstaltninger for barn. Enkelte statsskolen førskoler og føderale programmer, for eksempel Startstart, har sine egne krav og vaktmestere; men for mange førskoler er Institutt for sosiale tjenester det eneste tilsynsorganet. Forskriftene sikrer at folk som bryr seg om barn, oppfyller grunnleggende standarder og at deres nettsteder er trygge for barn. Foreldre har også rettigheter i henhold til lisensregler, inkludert rett til å stoppe ved førskolen når som helst. Avdelingen registrerer opptil tre år på overtredelser som er rapportert mot enhver lisensiert førskole.

Andre krav

I tillegg til lisensiering skal førskoleoperatører ta klasser om barns helse og sikkerhet, inkludert HLR og førstehjelp. Førskole styremedlemmer trenger kurs i tidlig barndom utdanning, og medarbeiderne må være fingeravtrykk og sende til kriminell bakgrunn sjekker. Hvert førskole trenger en beredskapsplan og en katastrofehandlingsplan, og inspektørene skal sjekke for arbeidstoksalarmer og brannslukkere. Krav fra barn til personforhold kan variere fra sted til sted, men vanligvis bør programmer for barn i alderen 18 måneder til 30 måneder ha en fakultet medlem for hver seks barn, mens førskoler som serverer barn i alderen 31 måneder til barnehageberettiget alder trenger en staber for hver åtte barn.

Viktige hensyn

Å drive en førskole handler ikke bare om å oppfylle krav til krav til konsesjon alene. Det er viktig å trives med barn og være villig til å lære nye tilnærminger til barns utvikling. Også for mange aktører er førskolen en konkurransedyktig og kostbar bedrift. En 2007-studie utført av University of California i Berkeley fant at 1/3 av private førskoleoperatører møtte konkurranse fra nærliggende offentlige grunnskoler som tilbød gratis programmer til 4-åringer. Den samme studien viste at gjennomsnittlig timelønn for førskolelærere varierer fra $ 10 til over $ 20. Median månedlig kostnad for en barnehage som tilbys halv dags programmer fem dager i uka var $ 399.

Anbefalt