Ferdigheter som trengs for å være barnepasser

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Barnehagearbeidere er ansvarlige for omsorg og trivsel for barn. Under arbeidstiden overlater foreldrene sine barn omsorg for barnehagearbeidere. Derfor har arbeidstakere et viktig ansvar for å opprettholde et trygt og positivt miljø for barna. Ifølge US Bureau of Labor Statistics, i 2008 var median årlig timelønn for barnehagearbeidere $ 9,12.

kvalifikasjoner

Spesifikke kvalifikasjoner for barnevernsarbeidere varierer fra stat og arbeidsgiver. Enkelte stater kan kreve barnevernsarbeidere å skaffe seg en viss trening for å tjene CDA-legitimasjon (Child Development Associate), mens det ikke er noen spesifikke krav i andre stater. Enkelte arbeidsgivere kan ansette videregående utdannede eller enkeltpersoner uten videregående diplom, mens andre arbeidsgivere krever at barnevernsansøkere har opplæring i tidlig barndomsutdanning eller barns utvikling. I tillegg sponser noen barnevernsfirmaer workshops og treningsprogrammer på arbeidsplassen. Som helhet søker mange arbeidsgivere kandidater med litt arbeidserfaring i barnepassinnstillinger og har mulighet til å passere en bakgrunnskontroll.

plikter

Barnevernsarbeidere lager mat og snacks til barn. De bistår også i bygging og forberedelse av daglige aktiviteter for barn, inkludert innendørs og utendørs aktiviteter. De bistår også i opprettelsen av barns daglige planer. Barnevernsarbeidere kan benytte aldersmessige undervisningsstrategier for å fremme læringsutvikling av barn. Generelt er barnevernsansatte ansvarlige for å holde barna i deres omsorg trygge og sikre at de generelle barnevernmiljøene er trygge.

Capabilities

Barnevernsarbeidere oppretter kontinuerlig positive miljøer for å fremme barnevernopplevelser av høy kvalitet for barn. Mange barnevernsarbeidere har en lidenskap for å hjelpe barn og en lidenskap for utviklings- og læringsprosessen av barn. De har gode sosiale og lyttende ferdigheter, og de forstår hvordan man kommuniserer effektivt med barn.

Arbeidsmiljø

Barnevernsarbeidere kan jobbe med spedbarn, småbarn og skolebarn. Bureau of Labor Statistics rapporterer at 33 prosent av barnehagearbeidere er selvstendig næringsdrivende. Barnevernsarbeidere bruker mesteparten av tiden på sine føtter og arbeider aktivt med barna. De fleste barnehager er åpne mellom tidlig morgen og sen kveldstid for å imøtekomme foreldreplaner.

2016 Lønninformasjon for barnehagearbeidere

Barneomsorgsarbeidere oppnådde en gjennomsnittlig årslønn på 21,170 dollar i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden oppnådde barnehagearbeidere en 25 prosentpoengslønn på 18.680 dollar, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. prosentile lønnen er $ 25.490, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 1.216.600 personer ansatt i USA som barnehagearbeidere.